Američko veleposlanstvo zapošljava: godišnja primanja do 212.240 kuna - potrebna srednja stručna sprema

Američko veleposlanstvo zapošljava: godišnja primanja do 212.240 kuna - potrebna srednja stručna sprema

Imate iskustva u uredskim poslovima i govorite engleski jezik? Američko veleposlanstvo u Zagrebu traži osobu na poziciji Residential Security Coordinator (m/ž) – godišnja plaća do 212.240 kuna

Američko veleposlanstvo zapošljava na poziciji Residential Security Coordinator (m/ž). Mjesto rada je Zagreb.

Osigurana su godišnja primanja do 212.240 kuna. Ključna je odgovornost ovog radnog mjesta pružanje administrativnog nadzora nad programom stambenog prostora pošte.

Uvjet je minimalno dvije godine iskustva u administrativnim uredskim poslovima koji uključuju upravljanje korisničkim upitima i pritužbama te odgovaranje na iste. Od kandidata se očekuju i znanje rada u MS Office-u te računalna pismenost te poznavanje funkcioniranja korisničke podrške. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema. Potrebno je odlično poznavanje engleskog jezika, a isto će biti testirano.

Aplicirati možete najkasnije do 30.4. putem linka. Zanimaju vas slični poslovi? Prijavite se na pozicije voditelj proizvodnje i projekata (m/ž),  Izvršni voditelj / Direktor uvoza i izvoza (m/ž) ili Asset Manager Office (m/ž) u Zagrebu.

Ostalu bogatu ponudu poslova potražite na portalu posao.hr.

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Četvrtak, 22.04.2021.