Aktivno više od 3.000 natječaja: Zapošljavaju Kraš, Veleposlanstvo SAD-a, Falkensteiner, Grawe, Metro...

Aktivno više od 3.000 natječaja: Zapošljavaju Kraš, Veleposlanstvo SAD-a, Falkensteiner, Grawe, Metro...

Na našem portalu je trenutno aktivno više od 3.000 natječaja za posao u Hrvatskoj i inozemstvu, a mi Vam donosimo pregled izdvojenih pozicija.

Zapošljavaju Bluesun Hotels & Resorts, Veleposlanstvo SAD-a, Strabag, Grawe i drugi. Prijavite se na poslove diljem Hrvatske - poslodavci nude stabilna primanja, smještaj i razvoj karijere

Bluesun Hotels & Resorts zapošljava u Omišu: voditelj recepcije (m/ž), recepcioner/ noćni recepcioner (m/ž), voditelj restorana i bara (m/ž), voditelj domaćinstva (m/ž), voditelj wellnessa (m/ž), wellness terapeut (m/ž), konobar (m/ž), sobarica/ čistačica (m/ž). Prijave su otvorene do 28.2. Poslodavac osigurava smještaj i topli obrok. Prijavite se na željeni posao putem linka.

Veleposlanstvo SAD-a zapošljava na pozicijama Supply Clerk (m/ž) i Realty Assistant (m/ž). Uvjeti su relevantno radno iskustvo, znanje engleskog jezika i minimalno srednja stručna sprema. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Poslodavac nudi atraktivna godišnja primanja do 327.124 kuna. Aplicirajte.

Tehnozavod Marušić traži voditelja programskih rješenja (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 15.2. Uvjeti su inženjersko rješavanje kompleksnih programskih rješenja, spremnost i želja za stalnim razvojem znanja i vještina, vozačka dozvola B kategorije te jasno komuniciranje. Radni zadaci obuhvaćaju koordinaciju s razvojnim timom developera, koordinaciju s voditeljima projekta, osiguravanje da projekti poštuju zadane specifikacije i slično. Prijavite se.

Strabag d.d. traži pojačanja na pozicijama Deputy Commercial Group Manager (m/ž) te Civil Engineer Cost Estimator (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Poslodavac očekuje iskustvo, znanje engleskog i njemačkog jezika, snažne komunikacijske vještine i spremnost na česta putovanja. Aplicirajte ovdje.

Kraš d.d. zapošljava u Istri na pozicijama pozicioner (m/ž), prodajni predstavnik (m/ž) u Puli i Rijeci te skladišni radnik/ vozač viličara (m/ž) u Rijeci. Prijavite se najkasnije do 9.2. Poslodavac očekuje minimalno godinu dana radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, srednju stručnu spremu trgovačkog, komercijalnog ili ekonomskog smjera te poznavanje osnova rada u MS Office. Potrebno je posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i mogućnost korištenja vlastitog automobila. Aplicirajte.

Falkensteiner traži referenta prodaje apartmana (m/ž) u Petrčanima. Prijave su otvorene do 25.2. Posao obuhvaća kontakt s kupcima i obradu upita kupaca, koordinaciju i provedbu obilaska apartmana te hotelskog naselja, vođenje sastanaka o prodaji apartmana i vođenje lokalnog tima prodaje. Uvjeti su afinitet prema prodaji, radno iskustvo te napredno poznavanje rada na računalu. Traži se i aktivno poznavanje jednog stranog jezika u govoru i pismu, a njemački jezik donosi prednost. Prijavite se ovdje.

Aluflexpack Novi d.o.o. zapošljava referenta grafičke pripreme (m/ž) u Umagu. Prijave su otvorene do 19.2. Uvjeti su srednja ili viša stručna sprema tehničkog ili grafičkog smjera, radno iskustvo najmanje godinu dana te napredno poznavanje talijanskog jezika i / ili njemačkog i engleskog jezika. Očekuje se poznavanje rada u MS Office-u i aktivno korištenje ERP sustava. Prijavite se.

Grawe zapošljava suradnika u odjelu za aktuarske poslove (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 9.2. Uvjeti su visoka stručna sprema ili apsolventska faza studija matematike, godina dana radnog iskustva na sličnim poslovima, interes na područje financija i izvrsnost u korištenju MS Office paketa. Od kandidata se očekuje poznavanje osnova aktuarske i financijske matematike, poznavanje direktive solventnosti 2 i IFRS17 standarda. Prijavite se.

Freight People u potrazi je za pojačanjem na poziciji Operations Manager - Air/Sea Freight Forwarding (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 21.2. Od kandidata se očekuje sposobnost vođenja malog dinamičkog tima, odlično poznavanje engleskog jezika, bogato iskustvo i komunikacijske vještine. Radni zadaci obuhvaćaju vođenje i razvoj tima, podršku i organizaciju, odgovornost i upravljanje. Prijavite se putem linka.

Metro zapošljava specijalista kontrole kvalitete za svježe proizvode (m/ž). Lokacija rada je Kloštar Ivanić, a prijave se zaprimaju do 11.2. Potrebni su uvjeti viša ili visoka stručna sprema, minimalno dvije godine radnog iskustva u procesima sa svježim proizvodima, poznavanje zakonske regulative vezane uz prehrambene proizvode i sigurnost hrane. Aplicirajte.

Sretno kandidatima!

Ostatak bogate ponude poslova pronađite na našim stranicama. Možete koristiti našu naprednu tražilicu poslova kako bi pronašli baš one oglase koji odgovaraju Vašim željama i potrebama: NAPREDNA TRAŽILICA →

Autor članka: Hrvoje Kovačićek

Autor članka: Hrvoje Kovačićek

Voditelj marketinga portala posao.hr
Osobni portfolio: https://hrvojekovacicek.com/

Petak, 05.02.2021.