Ako si u potrazi za poslom, ne propusti Oglasnikove prilike

Ako si u potrazi za poslom, ne propusti Oglasnikove prilike

Donosimo Oglasnikov tjedni pregled poslova, za prijavu u kratkom vremenskom roku. Sretno svima!

U gradu Zagrebu, u pekarnici na okretištu Savskog mosta, potreban je djelatnik (m/ž) za rad. Primanja su 5000 kn, iskustvo nije potrebno, a jedino što trebate volja je za rad. Ukoliko smo vas zainteresirali za ovaj oglas, kliknite na link i prijavite se.  

Kod Donje Zeline, u Zagrebačkoj županiji, traži se bravar (m/ž) za stolariju. Riječ je o stalnom zaposlenju, a na natječaj se možete prijaviti ukoliko kliknete na link.  

Krokant slastičarnica u Dugavama, zapošljava slastičara (m/ž) s iskustvom. Ugodna radna atmosfera, stalni radni odnos, redovita primanja, sve vas to čeka. Provjerite detalje na linku.  

Za rad na kiperu traži se vozač C i E kategorije (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, pa ukoliko želite raditi ovaj posao, svakako provjerite više detalja na linku.

U obiteljskom hotelu, koji je pozicioniran u okolici Dubrovnika, traži se sobarica (m/ž) za rad i plaću u iznosu od 6000 kn. Ako smo vas motivirali da se prijavite, kliknite na oglas za više detalja i prijavu telefonskim putem.  

Martina Apartmani traži spremačice/čistačice (m/ž) za sezonski rad. Garantira vam se rad u ugodnoj atmosferi obiteljskog okruženja, a smještaj je osiguran u sklopu objekta. Imate li dobru volju i fizički ste spremni? Ako je vaš odgovor potvrdan, zadovoljavate sve potrebne uvjete za ovo radno mjesto. Prijavite se!

Salon za masažu i njegu tijela u Dugavama (Novi Zagreb) zapošljava kozmetičarku/maserku (m/ž) sa znanjem osnovnih kozmetičkih vještina. Iskustvo je poželjno, a riječ je o stalnom radnom odnosu. Vjerujemo da je to dovoljno razloga za klik i prijavu.

U blizini bolnice Rebro u Maksimiru, potreban je naučnik/ca za rad u frizerskom salonu. Prijave se zaprimaju osobno ili telefonskim putem, a svi zainteresirani kandidati više detalja mogu provjeriti na linku.

Caffe bar u Dugom Selu na Željezničkom kolodvoru traži konobara/icu. U opisu oglasa istaknuto je da je zaposlenje hitno i da je riječ o stalnom radnom odnosu. Telefonski broj i više detalja oko oglasa, očekuju vas na linku.

Uber zapošljava vozača (m/ž) u Zagrebu. Plaća koju možete očekivati kreće se u rasponu od 4 500 kn do 5 000 kn. Poslodavac vam osigurava auto, rad u smjenama te brojne stimulacije. Ako ste motivirani za ovu vrstu posla, znate što vam je činiti – klik na link.

Ukoliko među ponuđenim poslovima niste pronašli onaj 'po svojoj mjeri', provjerite kompletnu poslovnu ponudu u kategoriji 'Posao i partnerstva' i pronađite posao koji tražite. Sretno u tom naumu.

Oglasnik.hr


Petak, 19.04.2019.