Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 01.10.2016. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Voditelj / Voditeljica ureda (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
01.10.2016.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Mi smo Spinevital i "stojimo" iza inovativnog rješenja LEĐNJAK koji pomaže u otklanjanju boli i problema s leđima, te cirkulacijom i općim stanjem duha i tijela. Ako niste znali, problemi s kralježnicom izvor su najvećeg broja zdravstvenih problema, te je briga o njoj iznimno važna.

Zato smo i napravili LEĐNJAK tj. specijalnu majicu koja grije i magnetizira kralježnicu, te smo iznimno ponosni na nju i sve ljude kojima je ona promijenila život na bolje. No, novi izazovi su ispred nas i došli smo u situaciju gdje nam trebamo pomoć nove osobe koja će s nama brinuti kako bismo pomogli što većem broju ljudi i to kroz uredno, brzo i efikasno vođenje ureda.

Pojednostavljeno, tražimo voditelja / voditeljicu ureda koji će na dnevnoj bazi:

* odgovarati na telefonske upite / kontaktirati poslovne partnere
* voditi poslovnu papirologiju (ulazi, izlazi, evidencije…)
* pisati ponude, emailove i/ili informacije na web shopu
* voditi brigu u urednosti i organizaciju ureda
* te svi ostali poslovi bitni za vođenje ureda

Ako baš želite brutalno iskreno, treba nam osoba na koju se možemo osloniti i koja će svojim šarmom i efikasnim radom biti ugodan suradnik te koja pokazuje ambicije za napredovanjem i novim prilikama.

Izrazito nam je bitno da znate kako nam spol, godine iskustva, vjeroispovijest, političko opredjeljenje i slične stvari nisu bitne. Ovdje smo da radimo posao, da se uvažavamo i da pomognemo što većem broju klijenata. Ovdje smo da “ispravimo krive kralježnice” i to je jedino bitno što želimo postići.
Vrsta posla:
stalni radni odnos

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Svjesni smo kako će ovaj oglas privući dosta pažnje i veći broj CV-a i molbi, te kako bismo dobili bolji osjećaj koliko ste zainteresirani za ovu poziciju i koliko ste snalažljivi, molimo Vas da uz svoj CV priložite i word ili pdf datoteku naziva ime-prezime-leđnjak u kojoj ćete navesti nekoliko rečenica kako mislite da će izgledati Vaš svakodnevni posao, te da istražite internet i navedete tko je izumitelj LEĐNJAKA.

Za kraj, bez obzira na broj primljenih molbi, budite sigurni kako ćemo Vam odgovoriti i ne ostaviti Vas na cjedilu u iščekivanju odgovora - kakav god on bio.

Hvala na pažnji,

Vaš čuvar kralježnice - LEĐNJAK

Kontakt e-mail: [email protected]
Minimalna stručna sprema:
Srednja škola
Strani jezik:
engleski
Vozačka dozvola:
B
Poznavanje rada na računalu:
dobro