Razina obrazovanja:
Srednja škola 4 godine
Viša ili prvostupanjska
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Ostale informacije:
Opis poslova: • Koordinacija i nadzor cijelog odjela hrane i pića (ljudski resursi, SI, OSA, potrošni materijal i sve ostalo što je neophodno za redovan rad odjela) • Kontakti s recepcijom u vezi informiranja o boravku i zadovoljstvu gostiju • Briga o produktivnosti radnika u odjelu HiP-a (planiranje rasporeda radnih sati i kontrola provođenja istoga) ,briga o redovnim promjenama menu-a, jelovnika, sezonskih ponuda, gastro događanja • Briga o ažuriranju prodajnih cijena i stavki na kasama • Briga o kvalitetnom radu odjela HIP-a: - redovna nabavka i skladištenje namirnica i pića - kontrola ispravnosti namirnica - kontrola pripreme i kvalitete jela - evidencija pripreme jela - kontrola primjene normativa - briga o provođenju HACCP-a - briga o primjeni svih sanitarnih propisa, zaštite na radu • Kontrola provođenja svih standarda i pravila • Nadzor svakodnevnih poslova u kuhinji i restoranu • Nadzor discipline radnika, ponašanje i međuljudskih odnosa u odjelu HIP-a • Briga o razvoju i poboljšanju odjela HIP-a • Briga o inventurama, točnim otpisima rashodovanih stavki SI, OSA • Briga o zadovoljstvu zaposlenika u odjelu HIP-a • Briga o uvođenju u posao novih radnika, učenika, studenata, mentoriranje cijelog radnog procesa • Analiza rezultata odjela HIP-a • Svaki drugi posao koji odgovara stupnju zaposlenikove stručnosti i koji su u neposrednoj svezi s ugovorenim poslovima, a po nalogu neposrednog rukovoditelja. Uvjeti: SSS/VSŠ hotelijersko-turistički ili drugi odgovarajući smjer.
Profesionalnost i sklonost timskom radu
Poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, prednost poznavanje njemačkog jezika u govoru
Motivirana, odgovorna i komunikativna osoba s naglašenim sposobnostima rukovođenja, organizacije i upravljanja poslovnim ciljevima
Sposobnost prenošenja znanja i obučavanje drugih
Najava na telefon Direktora: Kaan Focalilar 091/122-9989.