Viši stručnjak za kvalifikaciju opreme u području automatiziranih sustava (m/ž)

3 dana do isteka
www.pliva.hr

Zapošljavamo
u PLIVI

Jeste li se ikada zapitali kako bi bilo raditi u PLIVI? Znanje, stručnost, predani timski rad, znatiželja i suvremene tehnologije - ključ su PLIVINOG uspjeha.

Iza investicija, izvoza, prodaje i svih pokazatelja uspješnosti kompanije stoje zaposlenici čija nas velika strast prema onome što rade pokreće i koji svojim znanjem i trudom svakodnevno unapređuju kvalitetu života ljudi diljem svijeta.

U PLIVI ćete:

TRAŽIMO

Višeg stručnjaka za kvalifikaciju opreme u području automatiziranih sustava (m/ž)

Zašto volimo svoj posao u Kvalifikaciji opreme?

Uključeni smo u nove investicije i projekte u kojima sudjelujemo u uvođenju novih tehnologija i procesa, izgradnji novih pogona i sustava te rekonstrukcijama postojećih. Od samih početaka sudjelujemo u nabavljanju nove opreme i sustava te koordiniramo i provodimo kvalifikacijske aktivnosti na njima. Naš rad se temelji na kontinuiranom usavršavanju, a iznad svega je odgovoran i zahtijeva potpunu predanost. U dinamičnom okruženju uz mnogo timskog rada i suradnje s raznim organizacijskim cjelinama unutar i izvan PLIVE pruža nam i niz mogućnosti za profesionalni i osobni razvoj. Mi ugrađujemo kvalitetu u sve dijelove procesa, udovoljavamo strogim zahtjevima regulative te osiguravamo konkurentnost naše tvrtke.

Kao član PLIVINOG tima bit ćete odgovorni za:
  • kvalifikaciju opreme, postrojenja i sustava u farmaceutskoj proizvodnji s naglaskom na kvalifikaciju automatiziranih sustava
  • izradu izvještaja o provedenoj kvalifikaciji
  • osiguranje usklađenosti postupka kvalifikacije s regulatornim zahtjevima i uputama
  • sudjelovanje u izradi specifikacije zahtjeva korisnika za nabavu nove opreme, postrojenja i sustava

Vaš profil

  • VSS ili minimalno 300 ECTS – elektrotehnika, strojarstvo, područje ostalih tehničkih znanosti (kemijsko inženjerstvo, biotehnologija...)
  • posjedovanje naprednih informatičkih znanja
  • poželjno iskustvo rada na poslovima testiranja računalnih sustava i osiguranja integriteta podataka
  • sistematičnost pri izradi dokumentacije
  • odlično znanje engleskog jezika

Ako ste u navedenom radnom mjestu prepoznali izazov za svoju karijeru i udovoljavate navedenim uvjetima, svoju ponudu i životopis na hrvatskom i engleskom jeziku dostavite do 27. ožujka:


PRIJAVI SERazmatrane će biti samo pravovremene i potpune prijave pristigle elektronskim putem.