Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 28.03.2024. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Viši/a stručni/a suradnik/ica (projektni/a asistent/ica) za provedbu eu projekta  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
GRAD DRNIŠ
Kategorija:
Mjesto rada:
Drniš
Rok prijave:
28.03.2024.

O poslu

Mjesto rada:
DRNIŠ, ŠIBENSKO-KNINSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Informatička znanja:
Potrebno poznavanje osnova informatike excel
word
internet
powerpoint
Radno iskustvo:
1 godinu
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
U cijelosti
Poslodavac:
GRAD DRNIŠ
Kontakt:
osobni dolazak: GRAD DRNIŠ, TRG KRALJA TOMISLAVA 1, DRNIŠ
pisana zamolba: Grad Drniš, Upravni odjel za gospodarstvo, financi
Ostale informacije:
REPUBLIKA HRVATSKA ŠIBENSKO-KNINSKA ŽUPANIJA GRAD DRNIŠ Upravni odjel za gospodarstvo, financije i društvene djelatnosti KLASA:112-01/24-10/2 URBROJ:2182-6-05/01-24-1 Drniš, 20. ožujka 2024. godine Na temelju članaka 8., 19., 28. stavak 3. i 29. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi („Narodne novine“ broj 86/08, 61/11, 4/18 i 112/19 - u nastavku teksta: ZSN), Odluke o financiranju Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike (KLASA:984-01/23-01/29, URBROJ:524-07-02-01-01/2-24-19 od 8. veljače 2024. godine) i Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz Europskog socijalnog fonda plus u financijskom razdoblju 2021.-2027., SF.3.4.11.01.0232, pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo, financije i društvene djelatnosti Grada Drniša, objavljuje
O G L A S za prijam u službu na određeno vrijeme (privremeni poslovi) za vrijeme trajanja projekta „S vama smo“ – pomoć starijim osobama i osobama s invaliditetom
u Upravni odjel za gospodarstvo, financije i društvene djelatnosti, na radno mjesto Viši stručni suradnik (projektni asistent) za provedbu EU projekta – privremeno radno mjesto (1 izvršitelj/ica ), uz probni rad od 2 mjeseca.
Služba na određeno vrijeme traje do kraja provedbe projekta „S vama smo“ – pomoć starijim osobama i osobama s invaliditetom, odnosno do 23. veljače 2027. godine. Projekt se provodi temeljem Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz Europskog socijalnog fonda plus u financijskom razdoblju 2021.-2027., SF.3.4.11.01.0232.
Služba na određeno vrijeme za potrebe rada na aktivnostima vezanim uz upravljanje projektom koji se financira iz fondova ili programa Europske unije ne može postati služba na neodređeno vrijeme.
Kandidati moraju ispunjavati: opće uvjete za prijam u službu, propisane u članku 12. ZSN-a: punoljetnost, zdravstvena sposobnost za obavljanje poslova radnog mjesta na koje se osoba prima, te hrvatsko državljanstvo,
te sljedeće posebne uvjete:
VSS, sveučilišni diplomski studij ili sveučilišni integrirani prijediplomski i diplomski studij ili stručni diplomski studij pravne, ekonomske ili druge odgovarajuće struke društvenog smjera,
položen državni stručni ispit,
poznavanje rada na PC-u (rad u Word-u i Excel-u),
najmanje 1 godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima.

Radnim iskustvom na odgovarajućim poslovima razumijeva se radno iskustvo (radni odnos, samostalno obavljanje profesionalne djelatnosti ili obavljanje poslova u međunarodnim organizacijama) ostvareno na poslovima sveučilišni diplomski studij ili sveučilišni integrirani prijediplomski i diplomski studij ili stručni diplomski studij pravne, ekonomske ili druge odgovarajuće struke društvenog smjera.
Natjecati se mogu i kandidati koji su prema ranijim propisima stekli visoku stručnu spremu odgovarajuće struke. U službu ne može biti primljena osoba za čiji prijam postoje zapreke iz članka 15. i članka 16. ZSN-a.
Natjecati se mogu i kandidati koji nemaju položen državni stručni ispit uz obvezu da isti polože u zakonskom roku.
Kandidat koji ima pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnom zakonu, dužan je u prijavi na oglas pozvati se na to pravo i ima prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima.
Kandidat koji ima pravo prednosti kod zapošljavanja prema Zakonu o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (Narodne novine br. 121/17, 98/19) da bi ostvario pravo prednosti pri zapošljavanju pod jednakim uvjetima dužan je uz prijavu na natječaj priložiti i dokaze navedene na mrežnoj stranici Ministarstva hrvatskih branitelja, na linku: https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843.
Kandidat koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju sukladno članku 48.f Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata (Narodne novine broj: 33/92, 77/92, 27/93, 58/93, 2/94, 76/94, 108,95, 108/96, 82/01, 103/03, 148/13), uz prijavu na oglas u kojoj se dužan pozvati na pravo prednosti te ima prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima, dužan je, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i rješenje, odnosno potvrdu iz koje je vidljivo spomenuto pravo, te dokaz o tome na koji način je prestao radni odnos.
Kandidat koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom (Narodne novine broj: 157/13, 152/14, 39/18), uz prijavu na oglas u kojoj se dužan pozvati na pravo prednosti te ima prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima, dužan je, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i dokaz o utvrđenom statusu osobe s invaliditetom.
Uz prijavu kandidati su dužni priložiti: životopis
dokaz o hrvatskom državljanstvu (preslik osobne iskaznice, putovnice ili domovnice),
dokaz o stručnoj spremi: preslik diplome
presliku svjedodžbe o položenom državnom stručnom ispitu (ukoliko kandidati imaju položen državni stručni ispit),
uvjerenje o nevođenju kaznenog postupka (ne starije od 3 mjeseca od dana objave oglasa),
dokaz o dosadašnjem radnom iskustvu (potvrda Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje ili drugi odgovarajući dokument),
potvrdu poslodavca ili drugi odgovarajući dokument (ugovor o radu, rješenje i sl.) o radnom iskustvu ostvarenom na poslovima odgovarajuće stručne spreme i struke od najmanje jednu godinu,
vlastoručno potpisanu izjavu da za prijam u službu ne postoje zapreke iz članka 15. i članka 16. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi (izjavu nije potrebno ovjeravati kod javnog bilježnika).

Dokazi se prilažu u izvorniku ili presliku koji ne mora biti ovjeren, a u kojem slučaju će izabrani kandidat, prije donošenja Rješenja o prijmu predočiti izvornike dokumenata.
Prijava mora biti vlastoručno potpisana.
Uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti izabrani kandidat dostavlja po obavijesti o izboru, a prije donošenja rješenja o prijmu u službu.
Sukladno članku 13. Zakona o ravnopravnosti spolova („Narodne novine“ broj 82/08 i 69/17) na ovaj oglas se mogu javiti osobe oba spola.
Prijave s prilozima dostavljaju se na adresu: Grad Drniš (za oglas za prijam u službu na određeno vrijeme Višeg stručnog suradnika (projektnog asistenta) za provedbu EU projekta „S vama smo“ – pomoć starijim osobama i osobama s invaliditetom - Upravni odjel za gospodarstvo, financije i društvene djelatnosti), Trg kralja Tomislava 1, 22 320 Drniš, u roku od 8 (osam) dana od dana objave Oglasa u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Ispostava Drniš. Prijave se mogu dostaviti i osobno u Pisarnicu Grada Drniša, Trg kralja Tomislava 1, 22320 Drniš.
Oglas će biti objavljen i na oglasnoj ploči Grada Drniša i web stranicama Grada Drniša www.drniš.hr. Nepravovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati.
Urednom prijavom smatra se prijava koja sadrži sve podatke i priloge navedene u ovom oglasu.
Osoba koja nije podnijela pravodobnu i urednu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz oglasa, ne smatra se kandidatom prijavljenim na oglas.
S kandidatima prijavljenim na oglas provest će se testiranje i intervju radi provjere znanja i sposobnosti bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta za koje se primaju.
Ako kandidat ne pristupi prethodnoj provjeri znanja, smatra se da je povukao prijavu na oglas.
Opis poslova i podaci o plaći radnog mjesta, način obavljanja prethodne provjere znanja i sposobnosti kandidata, područje provjere, te pravni i drugi izvori za pripremanje kandidata za provjeru navedeni su na web-stranici www.drnis.hr i na oglasnoj ploči Grada Drniša, Trg kralja Tomislava 1. Vrijeme i mjesto održavanja prethodne provjere znanja i sposobnosti kandidata, bit će objavljeno najmanje pet dana prije održavanja provjere.
PROČELNICA: Ivana Sučić, dipl.oec.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
141892253
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.