Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 03.04.2024. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Stručni prvostupnik/ca radne terapije  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
Insula-županijska specijalna bolnica za psihijatriju i rehabilitaciju
Kategorija:
Mjesto rada:
Kampor
Rok prijave:
03.04.2024.

O poslu

Mjesto rada:
KAMPOR, PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Viša ili prvostupanjska
Uvjeti na radnom mjestu:
Rad na jednom mjestu
Radno iskustvo:
1 godinu
Vrsta zaposlenja:
Na neodređeno; upražnjeni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
U cijelosti
Poslodavac:
Insula-županijska specijalna bolnica za psihijatriju i rehabilitaciju
Kontakt:
pisana zamolba: Kampor 224, 51280 - RAB
e-mailom: [email protected]
Ostale informacije:
Opis posla: provodi radnu terapiju i kineziterapiju u dvorani ili uz bolesnički krevet,
primjenjuje funkcionalnu terapiju usmjerenu na podržavanje selektivnih sposobnosti pojedinih segmenata i to radne aktivnosti: za razvoj statičke i dinamičke snage, za razvoj koordinacije, za psihomotorne brzine, za razvoj balansa, za razvoj fleksibilnosti, za komplekse motoričkih zadataka samozbrinjavanja,
primjenjuje funkcionalno-okupacionu terapiju: rad s papirom, rad s tekstilom, rad s koncem ili vunom, rad s drvetom, rad s metalima, rad sa žicom, muziko-terapiju, terapiju igrom, scensku terapiju, biblio-terapiju, audio-vizualnu terapiju.
provodi kineziterapijsku tehniku u profesionalnoj rehabilitaciji: procjenjuje radnu sposobnost dinamometrijski, procjenjuje komplekse motoričkih testova zbrinjavanja, procjenjuje repeticije radnih stojećih aktivnosti, provodi antropometrijska mjerenja pri aplikacijama fiksatora i drugih pomagala, procjenjuje balans kod stojećih i sjedećih radnih mjesta, provodi mjere fleksibilnosti (goniometrija), provodi izradu i aplikaciju pomagala te adaptaciju radnih površina i radnih položaja tijela budućem radnom mjestu i radnim aktivnostima.
obavlja i druge poslove svoje struke,
obavlja i druge poslove po nalogu glavne medicinske sestre bolnice-pomoćnika Ravnatelja za sestrinstvo.
Temeljem članka 35. Statuta, INSULA-županijska specijalna bolnica za psihijatriju i rehabilitaciju, raspisuje N A T J E Č A J za prijem djelatnika u radni odnos za radno mjesto STRUČNI PRVOSTUPNIK/CA RADNE TERAPIJE 1 izvršitelj na neodređeno vrijeme (m/ž) Uvjeti: završen stručni studij radne terapije (s tim izjednačen VŠS radni terapeut)
odobrenje za samostalan rad izdano od nadležne komore
jedna (1) godina radnog iskustva u struci
Rok za podnošenje prijava je 15 dana od dana objave natječaja. Zainteresirani uz prijavu na natječaj trebaju priložiti: životopis
dokaz o stečenoj stručnoj spremi
dokaz o državljanstvu
važeće odobrenje za samostalan rad (licencu)
dokaz o radnom iskustvu
privola (u prilogu) Kandidatom prijavljenim na natječaj smatra se samo osoba koja podnese pravovremenu i urednu prijavu te ispunjava formalne uvjete iz natječaja. Nepotpune i nepravovremene prijave neće se razmatrati. Prijave slati na adresu: INSULA-županijska specijalna bolnica za psihijatriju i rehabilitaciju, Kampor 224, 51280 Rab, s naznakom „za natječaj- navesti radno mjesto“.
Prije donošenja odluke o odabiru, kandidati koji ispunjavaju formalne uvjete prema Odluci ravnatelja mogu biti testirani u svrhu provjere znanja, vještina i sposobnosti, bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta na koje se primaju. Odluka o odabiru kandidata objavljuje se na internetskoj stranici i oglasnoj ploči bolnice. O mjestu i vremenu testiranja kandidati će biti obaviješteni elektroničkim putem. INSULA-županijska specijalna bolnica za psihijatriju i rehabilitaciju, dostavljene podatke kandidata obrađuje u skladu sa odredbama pozitivnih propisa koji uređuju zaštitu osobnih podataka (PRIVOLA). Dostavljeni podaci obrađivati će se u svrhu provođenja natječaja radi zasnivanja radnog odnosa te se neće koristiti u druge svrhe. Bolnica pridržava pravo poništenja natječaja u cijelosti ili djelomično, bez obrazloženja. Prema Zakonu o ravnopravnosti spolova (NN br. 82/08 i 69/17 ) na ovaj natječaj mogu se prijaviti osobe oba spola.
19.03.2024.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
141805048
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.