Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 05.10.2022. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Stručni/a suradnik/ica pedagog/inja ili edukator/ica - rehabilitator/ica (socijalni pedagog ili defektolog)  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
OSNOVNA ŠKOLA VERUDA PULA
Kategorija:
Mjesto rada:
Pula-Pola
Rok prijave:
05.10.2022.

O poslu

Mjesto rada:
PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Radno iskustvo:
Traži se pripravnik
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; novootvoreni poslovi
pripravnik
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Poslodavac:
OSNOVNA ŠKOLA VERUDA PULA
Kontakt:
pisana zamolba: Banovčeva 27, 52100 Pula
Ostale informacije:
OŠ VERUDA PULA BANOVČEVA 27
KLASA: 132 – 01/22 – 01/05 URBROJ: 2168-01-22-01
PULA, 20.9.2022. Na temelju članka 107. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi („Narodne novine“ broj 87/08., 86/09., 92/10., 105/10.-ispr, 90/11.,5/12., 16/12., 86/12., 94/13., 136/14.-RUSRH, 152/14., 7/17. i 68/18.,98/19.,64/20) članka 13. Pravilnika o radu te članaka 6. i 7. Pravilnika o postupku zapošljavanja te procjeni i vrednovanju kandidata za zapošljavanje ( u daljnjem tekstu : Pravilnik ) ravnateljica OŠ VERUDA PULA objavljuje: JAVNI POZIV za zapošljavanje pripravnika u sklopu mjere Hrvatskog zavoda za zapošljavanje „Stjecanje prvog radnog iskustva/pripravništva“ u OSNOVNOJ ŠKOLI VERUDA PULA u Puli
U cilju korištenja mjere „Stjecanje prvog radnog iskustva/pripravništva“ putem Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područnog ureda u Puli (u nastavku: HZZ), OSNOVNA ŠKOLA VERUDA PULA iskazuje interes i potrebu za prijem pripravnika- jednog stručnog suradnika pedagoga ili stručnjaka edukacijsko-rehabilitacijskog profila (socijalnog pedagoga ili defektologa) OSNOVNA ŠKOLA VERUDA PULA u Puli zapošljava pripravnika u sklopu mjere HZZ-a „Stjecanje prvog radnog iskustva/pripravništva“. Uvjete za prijavu ostvaruju: Nezaposlene osobe koje nemaju više od 6 mjeseci staža osiguranja u zvanju u obrazovnoj razini iz područja obrazovanja, zdravstva, socijalne skrbi i kulture prijavljene u evidenciju nezaposlenih.
Stručna sprema: - Magistar/magistra pedagogije ILI - Stručnjak edukacijsko-rehabilitacijskog profila (magistar/magistra edukacijske rehabilitacije, magistar/magistra socijalne pedagogije)
Pripravnički staž će se odvijati u trajanju od 12 mjeseci, u punom radnom vremenu, pet radnih dana, od po osam sati, tjedno, kako slijedi:
STRUČNI SURADNIK - PEDAGOG ILI STRUČNJAK EDUKACIJSKO-REHABILITACIJSKOG PROFILA Izvršitelja: 1 Stručna sprema: - Magistar/magistra pedagogije ILI - Stručnjak edukacijsko-rehabilitacijskog profila (magistar/magistra edukacijske rehabilitacije, magistar/magistra socijalne pedagogije) Na javni poziv se mogu javiti muške i ženske osobe u skladu sa Zakonom o ravnopravnosti spolova (Narodne novine 82/08. i 69/17.) U prijavi na javni poziv navodi se adresa odnosno e-mail adresa na koju će se dostaviti obavijest o datumu i vremenu procjene odnosno testiranja. Uz prijavu potrebno je priložiti: životopis
diplomu odnosno dokaz o stečenoj stručnoj spremi
dokaz o državljanstvu
uvjerenje da nije pod istragom i da se protiv kandidata/kinje ne vodi kazneni postupak glede zapreka za zasnivanje radnog odnosa iz članka 106. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi ne starije od 30 dana
elektronički zapis ili potvrdu o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje.
Navedene isprave odnosno prilozi dostavljaju se u neovjerenoj preslici, a prije sklapanja ugovora o radu kandidat će dostaviti izvornik. Kandidat/kinja prijavom na javni poziv daje privolu za obradu osobnih podataka navedenih u svim dostavljenim prilozima odnosno ispravama za potrebe provedbe postupka sukladno važećim propisima o zaštiti osobnih podataka. Rok za podnošenje prijave na javni poziv je 15 dana od dana objave javnog poziva.
Prijave na javni poziv dostavljaju se neposredno ili poštom na adresu OŠ VERUDA PULA, BANOVČEVA 27, s naznakom „za mjeru Stjecanje prvog radnog iskustva/pripravništva“.
Nepravodobne i nepotpune prijave neće se razmatrati. Kandidat/kinja prijavljen/na na javni poziv bit će obaviješten/na putem mrežne stranice školske ustanove http://os-veruda-pu.skole.hr/ najkasnije u roku od osam dana od dana sklapanja ugovora o radu s odabranim/om kandidatom/kinjom.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
126614333
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.