Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 24.07.2022. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Stariji/a stručni/a suradnik/ca  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
DRUŠTVO ZA OBLIKOVANJE ODRŽIVOG RAZVOJA
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb-Susedgrad
Rok prijave:
24.07.2022.

O poslu

Mjesto rada:
ZAGREB-SUSEDGRAD
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Viša ili prvostupanjska
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Poznavanje stranih jezika:
Engleski jezik
Informatička znanja:
Potrebno poznavanje osnova informatike excel
osnove korištenja računala u Windows okruženju
word
po
Radno iskustvo:
5 godina
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; povećan opseg posla
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Vozački ispit:
Kategorija B
Poslodavac:
DRUŠTVO ZA OBLIKOVANJE ODRŽIVOG RAZVOJA
Kontakt:
Ostale informacije:
Društvo za oblikovanje održivog razvoja je stručna udruga, neprofitna i nevladina organizacija, koja se bavi održivim razvojem s posebnim fokusom na održivu energetiku. Tijekom 19 godina djelovanja DOOR je postao prepoznati stručni partner i sudionik u kreiranju i provedbi brojnih projekata i programa. DOOR provodi projekte i aktivnosti s ciljem ublažavanja i prilagodbe na klimatske promjene, s ciljem poticanja sudjelovanja građana u kreiranju javnih politika u području održive energetike, unapređenja obrazovanja u području, održivog razvoja, obnovljivih izvora energije i suzbijanja energetskog siromaštva. Cilj nam je aktivno doprinijeti ostvarenju niskougljičnog društva. Naše vrijednosti su: stručnost, okolišna prihvatljivost, sudjelovanje građana, društvena odgovornost, društvena angažiranost.
Potičemo osobni i profesionalni razvoj te zajedno osmišljavamo nove projektne ideje; nudimo fleksibilno radno vrijeme i mogućnost upoznavanja brojnih stručnjaka iz Hrvatske i inozemstva. Tražimo stručnjake koji dijele vrijednosti DOOR-a, mogu raditi u timu, imaju visoku razinu osobne odgovornosti, kreativni su, proaktivni, te imaju razvijenu sposobnost kritičkog mišljena. Opis posla •samostalni rad na projektima financiranim iz Programa Europske unije (Life, Obzor Europa, Erasmus +…) što uključuje, pripremu narativnog i financijskog izvještaja; komunikaciju s projektnim partnerima, koordinaciju projektnih aktivnosti; •samostalna izrada projektnih prijava na engleskom jeziku, što uključuje opis općih i specifičnih ciljeva, razradu radnih paketa, te razradu projektnog proračuna; komunikaciju s potencijalnim partnerima; •rad na stručnim i znanstvenim studijama i radovima te prijedlozima politika iz područja energetike i klime; •praćenje europskih i nacionalnih javnih politika u području energetike i klime i pisanje samostalnih analiza i osvrta na pojedina pitanja; •samostalno predstavljanje projekata i organizacije na raznim domaćim i međunarodnim događanjima; •ostali poslovi sukladno internom Pravilniku o radu i po nalogu izvršne i programske direktorice
Uvjeti: Završen dodiplomski studij u trajanju od najmanje 4 godine ili završen preddiplomski sveučilišni studij ili stručni studij u trajanju od najmanje 3 godine i stečenih najmanje 180 ECTS bodova ili završen diplomski sveučilišni studij ili diplomski specijalistički stručni studij u trajanju od najmanje 2 godine i ostvarenih najmanje 120 ECTS bodova iz područja tehničkih znanosti; područje društvenih znanosti; područje prirodnih znanosti. Ostali uvjeti su: • minimalno 5 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, • izvrsno poznavanje hrvatskog i engleskog jezika u govoru i pismu, • vozačka dozvola B kategorije, • izvrsno poznavanje Office paketa, • poznavanje DOOR-ovih ključnih područja rada: klimatske promjene, obnovljivi izvori energije, energetska učinkovitost, energetsko siromaštvo. "
Rad na određeno u trajanju od 1 godinu dana, s probnim rokom od 3 mjeseca i mogućnošću produženja ugovora na neodređeno vrijeme. Prednost imaju kandidati s: •iskustvom u radu na projektima financiranim iz EU fondova i programa.
Prijava mora sadržavati: •životopis u Europass formatu na hrvatskom jeziku i engleskom jeziku, •motivacijsko pismo (do 400 riječi) na engleskom jeziku, •kontakt podatke za preporuku. Podaci moraju sadržavati: ime i prezime osobe koja može dati preporuku, ustanovu, poziciju i kontakt osobe koja može dati preporuku. Prijave se dostavljaju na [email protected] najkasnije do 24. srpnja 2022. godine Sadržaj prijave mora biti naslovljen: Prijava za posao – radno mjesto stariji stručni suradnik – srpanj 2021.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
124522579
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.