Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 16.05.2022. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Socijalni/a radnik/ica  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
Centar za socijalnu skrb Pula - Pola
Kategorija:
Mjesto rada:
Pula-Pola
Rok prijave:
16.05.2022.

O poslu

Mjesto rada:
PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Radno iskustvo:
1 godinu
Vrsta zaposlenja:
Na neodređeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Poslodavac:
Centar za socijalnu skrb Pula - Pola
Kontakt:
pisana zamolba: Sergijevaca 2, 52100 Pula
e-mailom: [email protected]
Ostale informacije:
KLASA: 100-01/22-01/5 URBROJ: 2168-36-08-07-22-6 Pula, 2.5.2022. godine Na temelju članka 35. Statuta Centra za socijalnu skrb Pula-Pola od 3. ožujka 2022. godine i članka 4. Pravilnika o radu od 18. svibnja 2015. godine, ravnateljica Centra za socijalnu skrb Pula – Pola, raspisuje JAVNI NATJEČAJ za zasnivanje radnog odnosa, radi obavljanja poslova radnog mjesta: - Socijalnog radnika u Centru za socijalnu skrb Pula-Pola - neodređeno puno radno vrijeme - 1 izvršitelj m/ž. Uvjeti: završen preddiplomski i diplomski sveuči­lišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij socijalnog rada ili socijalne politike
položen stručni ispit, uz iznimku propisanu člankom 258. Zakona o socijalnoj skrbi (NN broj 18/22)
1 godina radnog iskustva u struci
probni rad 3 mjeseca.
U radni odnos ne može biti primljena osoba za čiji prijam postoje zapreke iz članka 261. stavka 1. Zakona o socijalnoj skrbi (NN broj 18/22). Uz prijavu kandidati su dužni priložiti dokaze o ispunjavanju uvjeta javnog natječaja, i to: životopis
dokaz o državljanstvu
dokaz o stručnoj spremi (preslik diplome)
preslik uvjerenja o položenome stručnom ispitu ili dokaz o oslobađaju od polaganja stručnog ispita
preslik odobrenja za obavljanje djelatnosti socijalnog rada
potvrdu o radnom iskustvu (elektronički zapis - u slučaju da je osiguranik podnio zahtjev u elektroničkom obliku preko korisničkih stranica Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, odnosno potvrdu o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje koju Zavod na osobno traženje osiguranika izdaje na šalterima područnih službi/ureda Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje)
uvjerenje nadležnog suda da se protiv kandidata/kandidatkinje ne vodi kazneni postupak (ne starije od 30 dana).
Prije zasnivanja radnog odnosa izabrani kandidat/kinja će biti pozvan/a da dokumentaciju koja je dostavljena u preslici, istu dostavi u izvorniku ili ovjerenom presliku. Kandidati koji prema posebnim propisima ostvaruju pravo prednosti, moraju se u prijavi pozvati na to pravo, odnosno uz prijavu priložiti svu propisanu dokumentaciju prema posebnom zakonu, te imaju prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima. Kandidati koji se u prijavi na natječaj pozivaju na pravo prednosti prilikom zapošljavanja u skladu s člankom 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihove obitelji (NN broj 121/17, 98/19 i 84/21) uz prijavu na javni natječaj dužni su osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta priložiti i dokaze propisane člankom 103. st. 1. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihove obitelji, a koji su objavljeni na web-stranici Ministarstva hrvatskih branitelja: https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843 (https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages//NG/12%20Prosinac/Zapošljavanje//Popis%20Dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapošljavanju.pdf). Urednom prijavom smatra se prijava koja sadrži sve podatke i priloge navedene u javnom natječaju. Nepotpune i nepravovremene prijave neće se razmatrati. Podnošenjem prijave na natječaj kandidati daju suglasnost Centru za socijalnu skrb Pula-Pola da kao voditelj zbirke osobnih podataka može prikupljati, koristiti i dalje obrađivati njihove osobne podatke isključivo u svrhu provedbe natječajnog postupka sukladno propisima koji uređuju zaštitu osobnih podataka. Sa svim kandidatima koji ispunjavaju sve propisane uvjete iz natječaja i čije su prijave potpune i pravovremene obavit će se razgovor te po potrebi provesti dodatno testiranje odgovarajuće potrebama radnog mjesta.
Prijave na natječaj se podnose u roku od 8 dana od objavljivanja natječaja u Narodnim novinama, na adresu: Centar za socijalnu skrb Pula – Pola, 52100 Pula, Sergijevaca 2, s naznakom: »Za natječaj«.
O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni putem web-stranice Centra za socijalnu skrb Pula-Pola (www.czsspula.hr), a sukladno članku 10. st. 1. t. 10. Zakona o pravu na pristup informacijama (NN br. 25/13 i 85/15).
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
123180769
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.