Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 18.04.2024. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Šef kuhinje (m/ž)  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
BRETANIDE RESORT d.o.o. putnička agencija
Kategorija:
Mjesto rada:
Bol
Rok prijave:
18.04.2024.

O poslu

Mjesto rada:
BOL, SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Završena osnovna škola
Srednja škola 3 godine
Srednja škola 4 godine
Viša ili prvostupanjska
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Radno iskustvo:
3 godine
Vrsta zaposlenja:
Na neodređeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Samački smještaj
Prijevoz:
U cijelosti
Poslodavac:
BRETANIDE RESORT d.o.o. putnička agencija
Kontakt:
osobni dolazak: PUT ZLATNOG RATA 50, BOL, HRVATSKA
najava na telefon: 021 740160
e-mailom: [email protected]
Ostale informacije:
Hotel Bretanide je resort s 4 zvjezdice smješten na predivnom otoku Braču u Hrvatskoj. Nudimo vrhunsku uslugu all-inclusive za naše goste i posebnu pažnju posvećujemo kvaliteti hrane i gastronomskom doživljaju. Naša kuhinja sastoji se od tri dijela: glavni restoran s "švedskim stolom," pizzeria, te manji dio gdje se navečer izdaju grill jela s jelovnika od 5 artikala. Tražimo iskusnog i strastvenog šefa kuhinje koji će preuzeti odgovornost za kreativnost, kvalitetu i raznolikost naše kulinarske ponude.
Opis posla: Upravljanje i organizacija rada svih kuhinjskih timova (glavni restoran, pizzeria, grill).
Razvoj i izmjena jelovnika u suradnji s vlasnicima hotela kako bi se zadovoljile potrebe gostiju.
Praćenje i upravljanje zalihama, narudžbama i troškovima hrane i opreme.
Obuka i motivacija kuhinjskog osoblja te osiguravanje visokih standarda kvalitete pripremljenih jela.
Održavanje najviših higijenskih standarda i pridržavanje svih sigurnosnih propisa.
Kvalifikacije: Iskustvo rada kao chef ili sous-chef kuhinje u sličnim ugostiteljskim objektima.
Strast prema gastronomiji i kreativnosti u kreiranju jela.
Izvrsna organizacijska sposobnost i vođenje tima.
Poznavanje svih aspekata sigurnosti hrane i higijenskih standarda.
Profesionalan pristup radu i sposobnost rada pod pritiskom.
Nudimo: Priliku za rad u prestižnom hotelu na prekrasnom otoku Braču.
Mogućnost profesionalnog razvoja i napredovanja.
Rad u dinamičnom timu stručnjaka.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
138928227
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.