Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 30.06.2022. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Ravnatelj/ica  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
DOM ZA STARIJE I NEMOĆNE OSOBE REMETE
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
30.06.2022.

O poslu

Mjesto rada:
ZAGREB
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Radno iskustvo:
10 godina
Vrsta zaposlenja:
Na neodređeno; upražnjeni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Poslodavac:
DOM ZA STARIJE I NEMOĆNE OSOBE REMETE
Kontakt:
Ostale informacije:
Temeljem članaka 40. i 41. Zakona o ustanovama („Narodne novine“ br. 76/93, 29/97, 47/99 i 35/08), članka 154. Zakona o socijalnoj skrbi („Narodne novine“ 157/13.) i članaka 36. i 38. Statuta Doma za starije i nemoćne osobe „Remete“, Upravno vijeće Doma, temeljem svoje Odluke od 07.02 2022. god., raspisuje:
N A T J E Č A J
za izbor i imenovanje ravnatelja/ravnateljice Doma za starije i nemoćne osobe „Remete“
Za ravnatelja/icu može biti imenovana osoba koja ispunjava sljedeće uvjete: – završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij socijalnog rada ili socijalne politike – najmanje deset godina radnog staža u propisanom akademskom zvanju i akademskom stupnju te djelatnosti socijalne skrbi – u odnosu na koju ne postoji zapreka iz članka 213. stavka 1. Zakona o socijalnoj skrbi – hrvatsko državljanstvo – na natječaj se mogu javiti osobe oba spola Ravnatelja/icu imenuje Upravno vijeće Doma na mandat od četiri godine te s njim/njom sklapa ugovor o radu na određeno puno radno vrijeme, a ista osoba može biti ponovno imenovana za ravnatelja/icu.
Uz prijavu na natječaj kandidati/kinje su dužni priložiti u izvorniku ili ovjerenom presliku: 1.dokaz o stečenoj stručnoj spremi (diploma) 2.dokaz o radnom stažu (potvrda o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje) 3.dokaz o hrvatskom državljanstvu 4.uvjerenje nadležnog suda da nije pokrenut kazneni postupak (ne starije od 30 dana) 5.životopis Prijave s traženim dokazima o ispunjavanju uvjeta iz natječaja podnose se u roku od 30 dana od objave natječaja na adresu: Dom za starije i nemoćne osobe „Remete“, Remete 44A, 10 000 Zagreb s naznakom „Natječaj za ravnatelja – ne otvarati“ ili mail adresu [email protected]
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
123561499
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.