Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 09.02.2023. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Radnik/radnica za pomoć i potporu starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
UDRUGA SLIJEPIH MEĐIMURSKE ŽUPANIJE
Kategorija:
Mjesto rada:
Čakovec
Rok prijave:
09.02.2023.

O poslu

Mjesto rada:
ČAKOVEC, MEĐIMURSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Osnovna škola niži razredi
Završena osnovna škola
Srednja škola 3 godine
Srednja škola 4 godine
Radno iskustvo:
Nije važno
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; novootvoreni poslovi
mogućnost zaposlenja osobe sa invaliditetom
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
Djelomično
Poslodavac:
UDRUGA SLIJEPIH MEĐIMURSKE ŽUPANIJE
Kontakt:
osobni dolazak: RUĐERA BOŠKOVIĆA 4
e-mailom: [email protected]
Ostale informacije:
Na temelju Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz Europskog socijalnog fonda, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali u financijskom razdoblju 2014. -2020., ZAŽELI - PROGRAM ZAPOŠLJAVANJA ŽENA - FAZA III, Broj poziva: UP.02.1.1.16, projekt "Mi nismo sami", kodni broj: UP.02.1.1.16.0025, Udruga slijepih Međimurske županije (svojstvo: nositelj projekta) raspisuje natječaj za zasnivanje radnog odnosa za radno mjesto:
RADNICA ZA POMOĆ I POTPORU STARIJIM OSOBAMA I OSOBAMA U NEPOVOLJNOM POLOŽAJU Vrsta zaposlenja: na određeno vrijeme u periodu od 6 mjeseci na puno radno vrijeme Mjesto rada: područje Međimurske županije Opis posla: Pomoć u pripremi obroka u kućanstvu korisnika
Pomoć u održavanju čistoće stambenog prostora korisnika
Pomoć pri oblačenju, svlačenju i briga o osobnoj higijeni korisnika
Pomoć u socijalnoj integraciji
Pomoć u posredovanju u ostvarivanju raznih prava i potreba
Pružanje podrške korisniku kroz razgovore
Pružanje mjesečne usluge pomoći i podrške prema minimalno šest starijih osoba i osoba u nepovoljnom položaju
Uvjeti: Punoljetnost
Završeno najviše srednjoškolsko obrazovanje
Osobe prijavljene u evidenciji nezaposlenih HZZ-a bez obzira na duljinu prijave
Prednost pri zapošljavanju imaju žene pripadnice teže zapošljivih/ranjivih skupina i to pod uvjetom da dostave odgovarajuću dokaznu dokumentaciju kako slijedi: Žene od 50 godina starosti i više - osobna iskaznica Osobe s invaliditetom - nalaz, rješenje ili mišljenje relevantnog tijela vještačenja o vrsti, stupnju ili postotku oštećenja ili potvrde o upisu u Hrvatski registar osoba s invaliditetom Žrtve trgovanja ljudima - uvjerenje/potvrda centra za socijalnu skrb iz kojeg je vidljivo da je pripadnica ciljane skupine žrtva obiteljskog nasilja Azilantice - odluka o odobrenju azila koju izdaje MUP Žene koje su izašle iz sustava skrbi (domova za djecu) i udomiteljskih obitelji, odgojnih zavoda i sl. - rješenje/uvjerenje centra za socijalnu skrb o prekidu prava na smještaj kao oblika skrbi izvan vlastite obitelji Liječene ovisnice - potvrda institucije/udruge/pravne osobe da se liječila od ovisnosti o drogama Povratnice s odsluženja zatvorske kazne unazad 6 mjeseci - potvrda o otpuštanju Pripadnice romske nacionalne manjine - pismenu izjavu osobe o pripadnosti nacionalnoj manjini Beskućnice - rješenje centra za socijalnu skrb o smještaju u prihvatilište/prenoćište odnosno o korištenju usluge poludnevnog boravka ili Potvrda pružatelja usluge smještaja u prihvatilište/prenoćište ili pružatelja usluge poludnevnog boravka da je osoba korisnik usluge ili uvjerenje/potvrda centra za socijalnu skrb iz kojeg je vidljivo da je pripadnica ciljane skupine beskućnica. Pripadnice ostalih ranjivih skupina - potvrda/uvjerenje ili drugi jednakovrijedan dokument nadležnih institucija iz kojeg je vidljivo da se radi o pripadnici ranjive skupine
Ciljana skupina natječaja su nezaposlene žene s najviše srednjoškolskim obrazovanjem, prijavljene u evidenciji HZZ-a Područna služba Čakovec, s naglaskom na starije i dugotrajno nezaposlene žene (žene od 50 godina starosti naviše, žene s invaliditetom, žrtve trgovanja ljudima, žrtve obiteljskog nasilja, azilantice, žene koje su izašle iz sustava skrbi (domovi za djecu) i udomiteljskih obitelji, odgojnih zavoda i slično, liječene ovisnice, povratnice s odsluženja zatvorske kazne unazad šest mjeseci, pripadnice romske nacionalne manjine, beskućnice) s područja Međimurske županije. Od kandidatkinja se očekuje visoka razina predanosti i odgovornosti prema radu, komunikativnost, senzibilitet za rad sa starijim i nemoćnim osobama, pouzdanost i povjerljivost. Poželjno je iskustvo u radu na sličnim poslovima.
Obvezna dokumentacija za prijavu na natječaj: Zamolba za posao i životopis vlastoručno potpisani
Preslika osobne iskaznice
Preslika dokaza o završenoj školi ili pisana izjava o razini obrazovanja
Potvrda izdana od Hrvatskog zavoda za zapošljavanje kojom osoba dokazuje da je prijavljena u evidenciju nezaposlenih osoba (datum izdavanja potvrde mora biti nakon datuma objave natječaja)
Odgovarajuća potvrda kojom se dokazuje prednost pri zapošljavanju prema uvjetima ovog natječaja
Projekt "Mi nismo sami" financiran iz programa "ZAŽELI - program osposobljavanja žena - faza III" u skladu je s europskim i nacionalnim preporukama o unaprjeđenju položaja žena na tržištu rada i zaštite prava žena, kao i sa smjernicama politika zapošljavanja država članica EU s naglaskom na promicanju socijalne uključenosti i suzbijanja siromaštva, posebice radi činjenice da će se kao sudionice ovih aktivnosti uključivati žene koje su u nepovoljnom položaju na tržištu rada, a koje će skrbiti o starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju. Kandidatkinje dostavljaju preslike, a prije sklapanja ugovora o radu dužne su predočiti originalnu dokumentaciju. Osoba koja nije podnijela pravodobnu i urednu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz natječaja, ne smatra se kandidatom prijavljenim na poziv. Urednom prijavom smatra se prijava koja sadrži sve podatke i priloge navedene u natječaju. Podnositeljice su u životopisu ili zamolbi za posao dužne naznačiti kojoj skupini ranjive ciljne skupine pripadaju te priložiti odgovarajuću potvrdu. Kandidatkinje koje ispunjavaju formalne uvjete natječaja biti će pozvane na razgovor. Natječaj će biti objavljen na web stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i internetskoj stranici Udruge slijepih Međimurske županije https://www.usm.hr/ Prijava se dostavlja osobno, elektroničkom poštom: [email protected] i zemaljskom poštom na adresu Udruga slijepih Međimurske županije, Kralja Tomislava 34, 40000 Čakovec, najkasnije do 09. veljače 2023. godine s obveznom naznakom na omotnici „Natječaj za zapošljavanje - Zaželi faza III". Sve dodatne informacije o natječaju mogu se dobiti elektroničkom poštom: [email protected] i telefonski na broj: 091/639-0005.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
130093963
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.