Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 08.04.2024. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Radnik/radnica u okviru programa javnih radova „ekočuvari: zajedno za održivu budućnost“  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
OPĆINA NIJEMCI
Kategorija:
Mjesto rada:
Nijemci
Rok prijave:
08.04.2024.

O poslu

Mjesto rada:
NIJEMCI, VUKOVARSKO-SRIJEMSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
2
Razina obrazovanja:
Osnovna škola niži razredi
Završena osnovna škola
Srednja škola 3 godine
Srednja škola 4 godine
Radno iskustvo:
Nije važno
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; javni radovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
Djelomično
Poslodavac:
OPĆINA NIJEMCI
Kontakt:
pisana zamolba: Općina Nijemci, Trg kralja Tomislava 6, Nijemci,
Ostale informacije:
OGLAS
za prijem u radni odnos na određeno vrijeme povodom mjere „Javni rad“ Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u Općini Nijemci temeljem programa Javnih radova
„Ekočuvari: zajedno za održivu budućnost“

Predmet oglasa je zasnivanje radnog odnosa na određeno vrijeme u Općini Nijemci radi obavljanja privremenih poslova sukladno programu javnog rada – „Ekočuvari: zajedno za održivu budućnost“, mjerama i ciljanim skupinama i potporama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u 2024. godini.
Temeljem navedenog Općina Nijemci raspisuje oglas za prijem u radni odnos na određeno vrijeme u trajanju od 6 mjeseci za obavljanje poslova u javnim radovima Općine Nijemci:

Broj traženih radnika/ca: 2 osobe
Vrsta zaposlenja: na određeno; javni radovi
Radno vrijeme: puno radno vrijeme
Razina obrazovanja: OŠ niži razredi, završena OŠ, srednja škola 3 godine, srednja škola 4 godine

Kratak opis poslova:
Popravci oštećenja dječjih igrališta, popravci i zamjena komunalne opreme, , kontrola saniranih divljih odlagališta, popravci oštećenja na nogometnim igralištima, bojanje , popravci edukativnih ploča i putokaza, dodatni poslovi povremenog karaktera

CILJANE SKUPINE:
1. osobe u nepovoljnom položaju na tržištu rada, bez obzira na duljinu prijave u Evidenciji:
1. roditelji sa 4 i više malodobne djece, roditelji djece s teškoćama u razvoju, roditelji djece oboljele od malignih bolesti, roditelji udovci i roditelji djeteta bez upisanog drugog roditelja, osobe s invaliditetom, žrtve trgovanja ljudima, žrtve obiteljskog nasilja, azilant i stranac pod supsidijarnom, odnosno privremenom zaštitom kao i članovi njegove obitelji, liječeni ovisnici o drogama, povratnici s odsluženja zatvorske kazne unazad 6 mjeseci od dana podnošenja zahtjeva, osobe uključene u probaciju, pripadnici romske nacionalne manjine, beskućnici/e, hrvatski povratnici/useljenici iz hrvatskog iseljeništva
2. korisnici zajamčene minimalne naknade sukladno važećem Zakonu o socijalnoj skrbi (dalje u tekstu: ZSS), prijavljeni u Evidenciju
3. osobe prijavljene u Evidenciju dulje od 24 mjeseca
4. osobe uključene u Program POSAO+
Trošak prijevoza sufinancirane osobe u paušalnom mjesečnom iznosu od 20 EUR za osobe kojima je mjesto rada jednako mjestu prebivališta/boravišta. Ukoliko osobi mjesto rada nije jednako mjestu prebivališta/boravište, dodjeljuje se trošak prijevoza u paušalnom mjesečnom iznosu od 40 EUR.

NAPOMENA: U program javnog rada ne može biti ponovno uključena osoba ako nije prošlo 12 mjeseci nakon prestanka trajanja prethodne mjere javnog rada za tu osobu.
Planirana provedba Programa javnih radova je 6 mjeseci. Svi kandidati dužni su priložiti sljedeću dokumentaciju: 1. Životopis (uz obveznu naznaku kontakt broja) 2. Preslika osobne iskaznice 3. Potvrdu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje o razdoblju neprekidne nezaposlenosti(s datumom izdavanja nakon dana objave natječaja)
4. Ispis staža iz E-knjižice Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje odnosno potvrda o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje- ne starija od 30 dana, 5. Podnositelji su u životopisu dužni naznačiti kojoj ciljanoj skupini iz točke 1. pripadaju te priložiti odgovarajuću potvrdu kojom se dokazuje ispunjenje statusa ciljanog korisnika npr. (roditelji s 4 i više malodobne djece: Rodne listove za svu djecu; roditelji djece s teškoćama u razvoju, roditelji djece oboljele od malignih bolesti: rodni listovi, dokumentacija kojom se dokazuje teškoća u razvoju djeteta odnosno oboljenje npr. potvrda liječnika i sl.)
6. preslika dokaza o završenoj školi-preslika svjedodžbe Prijave na oglas za mogućnost zapošljavanja u javnim radovima podnose se ISKLJUČIVO u zatvorenoj koverti na adresu: Općine Nijemci, Trg kralja Tomislava 6, Nijemci, s naznakom «Za natječaj-javni radovi“- NE OTVARAJ, osobnim dolaskom na navedenu adresu zaključno s danom 08. travanj 2024. godine.
Nepravovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati.
Prijave poslane poštom, elektroničkom poštom ili faxom neće se razmatrati.
Sukladno odredbi članka 101. stavku 11. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji ( „Narodne novine“ broj 121/17, 98/19, 84/21) te odredbi članka 9. stavka 20. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom ( „Narodne novine“ br. 157/13., 152/14., 39/18., 32/20 ), prava prednosti pri zapošljavanju prema tim zakonima ne odnose se na zapošljavanje putem mjere javnih radova.
Natječaj će biti objavljen na web stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i internetskoj stranici Općine Nijemci – http://nijemci.hr
O rezultatima oglasa kandidati će biti obaviješteni u zakonskom roku putem web stranice Općine Nijemci www.nijemci.hr, a sve ostale obavijesti mogu se dobiti na telefon 032/280-012.
Općina Nijemci zadržava pravo poništenja oglasa bez bilo kakvih obveza prema prijavljenim kandidatima.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
142084423
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.