Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 11.02.2018. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Aluflexpack novi d.o.o. sa svojim povezanim poslovnim subjektima („Aluflexpack Grupa“) čini grupu proizvodnih tvrtki sa modernom proizvodnjom i priznatim standardima kvalitete integriranu u austrijsku Montana Tech Components Grupu. Njezina glavna poslovna djelatnost je proizvodnja fleksibilne ambalaže i prerada aluminijske folije, papira i savitljivih filmova. Više od 85% svog prometa ostvarujemo na međunarodnom tržištu i planiramo daljnji rast. Dobavljači i kupci Aluflexpack Grupe su vodeće tvrtke u svom području poslovanja, više o nama: www.afp.hr

Tražimo stručnjake orijentirane na rezultate, kontinuirano poboljšanje svih vidova poslovanja te uvođenje pozitivnih promjena; kolege koji rado rade u interdisciplinarnim timovima i na po svemu izazovnim poslovima, kolege koji vjeruju u svoja znanja, kolege u koje će se svi moći pouzdati.

Ukoliko tražite nove i dugoročne izazove u međunarodnom proizvodnom okružju i smatrate da možete pridonijeti uspjehu grupe, vjerujete u svoje sposobnosti i vještine, imate kvalitetno radno iskustvo te potrebna znanja, pazite na detalje i dobro ste organizirani, predstavite nam se kroz Vaš životopis i motivacijsko pismo kao budući

Radnik na selekciji otpada / Viličarist (m/ž) – Proizvodnja
Drniš– 2 izvršitelja

Opis posla:

 • Obavlja poslove sortiranja neopasnog otpada na mjestu nastanka. Sortirani, poslagan, strečiran i izvagan otpad odvozi na za to predviđeno mjesto prema internoj uputi poslodavca.
 • Odgovara za ispravnost viličara i čistoću radnog prostora u odjelu, te pravilno sortira otpad u proizvodnji uredno slaže za na to predviđeno mjesto.
 • Pravovremeno prijavljuje uzroke kvara viličara koji bi mogli dovesti do neispravnosti viličara, te popunjava interne evidencije propisane od poslodavca.
 • Pregledava spremnike da li je otpad pravilno razvstan ili sortiran prema određenim vrstama otpada, te mora prijaviti odmah bilo kakvo odstupanje pri selekciji otpada ili korištenje krivih spremnika u odjelu nadređenoj osobi.
 • Surađuje s radnicima i nadređenom osobom unutar odjela.
 • Obavlja i druge srodne poslove po nalogu neposrednog rukovoditelja i poslovne funkcije zaštite na radu, zaštite od požara i zaštite okoliša.

Potrebni uvjeti:

 • SSS, KV (IV/III) poželjno prometni /trgovački smjer
 • radno iskustvo od najmanje 1 godinu na sličnim ili istim poslovima (iskustvo u proizvodnoj djelatnosti poželjno)
 • poznavanje principa rada u proizvodnji
 • poznavanje rada u MS Office programima (osobito u Excel, Word i Power Point)
 • strani jezici: znanje engleskog jezika u govoru i pismu (iskusni korisnik B1) je uvjet;
 • vozačka dozvola B kategorije, dozvola za viličar

Ponuda Aluflexpack novi d.o.o.:
Nudimo izazovno, po mnogo čemu u Hrvatskoj iznimno, profesionalno radno okruženje, stimulativna primanja uz osiguran profesionalni i osoban razvoj.

Prijava kandidata:
Molimo da cijenjene ponude s motivacijskim pismom i životopisom proslijedite putem linka za prijavu zaključno do 11.02.2018.

Napomena: poziv u daljnji selekcijski postupak uputiti ćemo samo kandidatima koji odgovaraju traženim uvjetima iz natječaja i za koje ocijenimo da postoji realna šansa utemeljenja suradnje. Ostalim kandidatima zahvaljujemo na iskazanom interesu i pozivamo da i dalje prate naše natječaje i nove prilike za Aluflexpack novi suradnjom. Sve pristigle prijave pohranit ćemo u našoj internoj bazi podataka, osim ukoliko se ne slažete što molimo da naglasite prilikom prijave na natječaj.


Oglasnik grupacija:
posao.hr oglasnik.hr auti.hr edukacija.hr
Pomozite poboljšati Posao.hr Pošaljite nam svoje komentare