Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 25.05.2022. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Radnik/ica u održavanju  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
OPĆINA KULA NORINSKA
Kategorija:
Mjesto rada:
Kula Norinska
Rok prijave:
25.05.2022.

O poslu

Mjesto rada:
KULA NORINSKA, DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
5
Razina obrazovanja:
Osnovna škola niži razredi
Završena osnovna škola
Srednja škola 3 godine
Srednja škola 4 godine
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; javni radovi
mogućnost zaposlenja osobe sa invaliditetom
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Poslodavac:
OPĆINA KULA NORINSKA
Kontakt:
osobni dolazak: RUJNIČKA 1, KULA NORINSKA
Ostale informacije:
Sukladno Nacionalnom planu za poticanje zapošljavanja kojeg je donijela Vlada Republike Hrvatske, kroz mjeru Javnog rada koja se provodi uz financiranje/sufinanciranje Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Republike Hrvatske, načelnik Općine Kula Norinska, dana 13. svibnja 2022. godine objavljuje JAVNI POZIV za prijavu kandidata za Program zapošljavanja nezaposlenih osoba u Javnim radovima na području Općine Kula Norinska Pozivaju se zainteresirane nezaposlene osobe s područja Općine Kula Norinska iz ciljane skupine 1 uvjeta Javnog rada, koje su u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje RH da dostave prijave za rad na Javnim radovima, u Programu koji obuhvaća poslove uređenja dječjih igrališta u naseljima Kula Norinska, Krvavac, Momići, Matijevići (popravljanje oštećenih sprava i bojanje istih), čišćenje otpada uz obalu rijeke Neretve u naseljima Krvavac i Krvavac II, uređenje biciklističkih staza na općine. Za navedeni program traži se ukupno 5 (pet) osoba na rok od 6 (šest) mjeseci. Visina subvencije Za osobe iz ciljane skupine 1.:
a. za osobe sa stažem osiguranja: 100% troška minimalne bruto II plaće u iznosu od 5.460,94 kn. b. za osobe bez staža osiguranja: 100% troška minimalne bruto I plaće u iznosu od 4.687,50 kn.
Trošak prijevoza sufinancirane osobe u paušalnom mjesečnom iznosu od 160 kn za osobe kojima je mjesto rada jednako mjestu prebivališta/boravišta. Ukoliko osobi mjesto rada nije jednako mjestu prebivališta/boravište, dodjeljuje se trošak prijevoza u paušalnom mjesečnom iznosu od 320 kn Prijaviti se mogu nezaposlene osobe iz ciljane skupine 1 koje ispunjavaju uvjete iz mjere Javnih radova Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (sve informacije o uvjetima i ciljanim skupinama nalaze se na službenoj stranici HZZ-a Javni rad (2022. godina) (mjere.hr) ):
roditelji sa 4 i više malodobne djece, roditelji djece s teškoćama u razvoju, roditelji djece oboljele od malignih bolesti, roditelji udovci i roditelji djeteta bez upisanog drugog roditelja, osobe s invaliditetom, žrtve trgovanja ljudima, žrtve obiteljskog nasilja, azilant i stranac pod supsidijarnom, odnosno privremenom zaštitom kao i članovi njegove obitelji, liječeni ovisnici o drogama, povratnici s odsluženja zatvorske kazne unazad 6 mjeseci od dana podnošenja zahtjeva, osobe uključene u probaciju, pripadnici romske nacionalne manjine, beskućnici/e, hrvatski povratnici/useljenici iz hrvatskog iseljeništva U javni rad ne može biti ponovno uključena osoba 12 mjeseci nakon prestanka trajanja mjere javni rad za tu osobu. Zainteresirane osobe se trebaju javiti u ured Općine Kula Norinska u vremenu od 8-12 sati, u roku od 8 (osam) dana od dana objave ovog Poziva na oglasnoj ploči Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u Metkoviću.“. Ovaj Poziv objavljuje se na web stranici Općine Kula Norinska i na oglasnoj ploči Općine Kula Norinska .
Načelnik: Nikola Krstičević
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
123388122
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.