Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 29.03.2024. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Pružatelj/pružateljica usluge potpore i podrške starijim i/ili nemoćnim osobama  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
LOKALNA AKCIJSKA GRUPA 'SLAVONSKA RAVNICA'
Kategorija:
Mjesto rada:
Vrpolje
Rok prijave:
29.03.2024.

O poslu

Mjesto rada:
VRPOLJE, BRODSKO-POSAVSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
30
Razina obrazovanja:
Osnovna škola niži razredi
Završena osnovna škola
Srednja škola 3 godine
Srednja škola 4 godine
Uvjeti na radnom mjestu:
Terenski rad
Radno iskustvo:
Nije važno
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
Bez naknade
Poslodavac:
LOKALNA AKCIJSKA GRUPA 'SLAVONSKA RAVNICA'
Kontakt:
pisana zamolba: Trg dr. Franje Tuđmana 1, 35 210 Vrpolje
Ostale informacije:
O G L A S
za prijem u radni odnos na određeno vrijeme na projektu „OAZA + – Kodni broj: SF.3.4.11.01.0236 , kroz otvoreni (trajni) poziv „ZAŽELI – PREVENCIJA INSTITUCIONALIZACIJE“ za obavljanje poslova na projektu „OAZA +“ na radno mjesto Pružatelj/ica usluge potpore i podrške starijim i/ili nemoćnim osobama prima se 30 radnika/ca. U okviru projekta svaki pružatelj/ica usluge pruža uslugu potpore i podrške za najmanje 6 pripadnika ciljne skupine mjesečno.

Trajanje radnog odnosa: 32 (trideset dva) mjeseca uz probni rok na 3 (tri mjeseca). Ukupan broj radnika/ca koji se traži: 30 radnik/ca.
Mjesto rada (radna mjesta): Područje: Općina Bukovlje
Općina Donji Andrijevci
Općina Garčin
Općina Gornja Vrba
Općina Gundinci
Općina Klakar
Općina Oprisavci
Općina Sikirevci
Općina Slavonski Šamac
Općina Velika Kopanica
Općina Vrpolje
Grad Slavonski Brod

Opis poslova: a) organiziranje prehrane (pomoć u pripremi obroka, pomoć u nabavi hrane i dr.) i/ili b) obavljanje kućanskih poslova (pranje posuđa, pospremanje stambenog prostora, donošenje vode, ogrjeva i slično, organiziranje pranja i glačanja rublja, nabava lijekova i drugih potrepština i dr.) i/ili c) održavanje osobne higijene (pomoć u oblačenju i svlačenju, u kupanju i obavljanju drugih higijenskih potreba i dr.) i/ili d) zadovoljavanje drugih svakodnevnih potreba. e) mjesečna podjela 1 paketa kućanskih i osnovnih higijenskih potrepština svakom pripadniku ciljne skupine.

Kandidati/kinje moraju ispunjavati sljedeće uvjete: hrvatsko državljanstvo
punoljetnost
najviše završeno srednjoškolsko obrazovanje.


Za prijavu na natječaj potrebno je priložiti slijedeću dokumentaciju: 1) Ispunjen i vlastoručno potpisan obrazac prijave (obrazac Prijave se preuzima ili u prostorijama LAG-a „Slavonska Ravnica“ ili na službenoj stranici LAG-a (www.lag-sr.com)) 2) Vlastoručno potpisana Izjava o davanju suglasnosti za prikupljanje i obradu osobnih podataka (obrazac Izjava se preuzima ili u prostorijama LAG-a „Slavonska Ravnica“ ili na službenoj stranici LAG-a (www.lag-sr.com)) 3) Preslika osobne iskaznice, 4) Presliku dokaza o završenom obrazovanju (ako kandidat/kinja uz prijavu prilaže dokumente u kojima osobni podaci nisu istovjetni, dužna je dostaviti i dokaz o njihovoj promjeni npr. presliku vjenčanog lista),

Kandidat/kinja koji se prijavljuju na Oglas dužni su dostaviti svoju prijavu putem pošte na adresu: Lokalna akcijska grupa „Slavonska Ravnica“, Trg dr. Franje Tuđmana 1, 35210 Vrpolje, s naznakom „ Za natječaj – „OAZA+“ - Pružatelj/ica usluga za potporu i podršku starijim i/ili nemoćnim osobama „ u roku od 8 (osam) dana od dana objave natječaja na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i web stranici Lokalne akcijske grupe „Slavonska Ravnica“. Nepravovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati. Osoba koja nije podnijela pravodobnu i urednu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz Oglasa, ne smatra se kandidatom/kinjom prijavljenim na Javni poziv. Kandidat/kinje prijavljene na Oglas čije su prijave pravovaljane i uredne te koji ispunjavanju formalne uvjete biti će obavješteni pisanim i/ili telefonskim putem o vremenu održavanja intervjua u svrhu provjere sposobnosti za obavljanje poslova navedenog radnog mjesta. Sve informacije o oglasu i prijemu u radni odnos mogu se dobiti na broj: 035/451-094 ili mail: [email protected]
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
141925370
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.