Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 05.05.2019. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Postanite i vi dio tima poznate slavonske butik vinarije Feravino

Osilovac d.o.o u sklopu kojeg posluje Vinarija Feravino iz Feričanaca je proizvođač grožđa i vina. Uzgajamo grožđe na 160 ha vinograda u vinogorju Feričanci. Godišnja proizvodnja je oko milijun litara vina, a kapacitet podruma je 2.000.000 litara.

Prekrasan Stari podrum iz 1804., nagrađivana vina na domaćim i svjetskim ocjenjivanjima poput IWC-a, Decantera, Mundus Vinija, Emozioni dal Monda…, inovativan i kreativan tim, vinogradi u bajkovitom okruženju slavonskih šuma, sve to čini Feravino poželjnim okruženjem za rad.

Jedna od najpoznatijih hrvatskih butik vinarija, bogate povijesti i sjajne perspektive u želji da postane najbolja neprestano ulaže u snažan tim i u nove tehnologije, pa je ove godine dobila najmodernije postrojenje u primarnoj preradi mirnih i pjenušavih vina.

Prirodna i jednostavna, a s druge strane ekspresivna i moderna vina rezultat su iznimne mikroklime, vrhunske tehnologije i stručnosti. Tri osnovne linije Classic, Dika i Miraz neprestano se nadopunjuju novim izražajnim vinima, a poznatom pjenušcu Virtuo, ove su se godine pridružili moderni i urbani Grasecco i Francesca.

Feravino je vinarija u usponu, već sada okićena paletom vrhunskih vina lijepog dizajna te modernog načina brendiranja. Korištenjem najsuvremenije tehnologije, praćenjem svjetskih vinskih trednova, znanstvenih spoznaja, ali i poštovanje tradicije svoga kraja,

U cilju jačanja našeg profesionalnog tima tražimo sve one koji žele perspektivan i izazovan posao uz stalnu mogućnost osobnog i profesionalnog razvoja prema svim najnovijim postignućima i standardima struke.
 

Prodajni predstavnik (m/ž) - 1 izvršitelj/ica

Mjesto rada je područje Kvarnera i Istre.

Od Vas očekujemo:

 • spremnost na aktivno pripremanje i planiranje prodajnih posjeta kupcima prema utvrđenim i dogovorenim rutama
 • sudjelovanje u izradi planova prodaje
 • izvršavanje prodajnih obilazaka prodajnih mjesta prema zadanim i planiranim rutama te prema utvrđenim standardima obilazaka
 • priprema i ostvarivanje ciljeva
 • proširenje distribucije odnosno prisutnosti marki proizvoda Feravina kod kupaca
 • odrađivanje promocija na prodajnim mjestima i ugostiteljskim objektima

Što nudimo:

 • stimulativna primanja
 • regres, božićnica, jubilarne nagrade
 • sve ostale potpore i beneficije sukladno važećem Pravilniku o radu

Uvjeti:

 • SSS/VŠS ekonomskog ili društvenog smjera
 • minimalno 1 godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima
 • aktivno korištenje MS Office programa
 • vozačka dozvola B kategorije i spremnost na putovanje

Tražimo poštenu i odgovornu osobu, spremnu na kontinuirano učenje i stručno usavršavanje, s proaktivnim odnosom prema rješavanju profesionalnih izazova i spremnošću za timski rad.

Oglas je otvoren do 05.05.2019. godine.

Smatrate li da možete ispuniti naša očekivanja i spremni ste prihvatiti poslovni izazov, Vašu ponudu očekujemo putem donje Brze prijave ili na adresu:

Osilovac d.o.o.
Ferićeva 16
31512 Feričanci

Oglasnik grupacija:
posao.hr oglasnik.hr auti.hr edukacija.hr
Pomozite poboljšati Posao.hr Pošaljite nam svoje komentare