Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 31.03.2023. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Prodajni/a specijalist/ica  HZZ OGLAS

- dana do isteka
Poslodavac:
NAMJEŠTAJ MIMA društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu
Kategorija:
Mjesto rada:
Pula-Pola
Rok prijave:
31.03.2023.

O poslu

Mjesto rada:
PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
2
Razina obrazovanja:
Srednja škola 3 godine
Srednja škola 4 godine
Viša ili prvostupanjska
Radno iskustvo:
1 godinu
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; povećan opseg posla
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
U cijelosti
Poslodavac:
NAMJEŠTAJ MIMA društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu
Kontakt:
Ostale informacije:
Namještaj MIMA je kompanija s preko 30 godina iskustva i s više od 200 zaposlenih na 10 lokacija. Naša ideja poslovanja je jednostavna: ponuditi kupcima funkcionalan namještaj visoke kvalitete i modernog dizajna po povoljnim cijenama, a za to trebamo upravo Vas!
U potrazi smo za Prodajnim specijalistom koji je spreman da kroz svoj rad i poseban pristup u prodaji, ostvaruje odlične rezultate i unaprjeđuje poslovanje.

PRODAJNI SPECIJALIST (m/ž)
Tko nam ne treba?
„Kako Vam mogu pomoći?“

Je li Vam poznata ova rečenica? Rekli bismo da je, ali mi ne tražimo one koji će rado koristiti ovo pitanje. Ne tražimo one koji su zadovoljni fiksnom plaćom i nemaju osobne ciljeve. Nije nam potrebna osoba koja će automatizmom odgovarati kupcima na njihova pitanja.

A tko nam onda treba?
Treba nam osoba koja želi raditi u prodaji na drugačiji način, koja se želi razvijati u sektoru prodaje namještaja i želi biti podrška kupcima pri uređivanju njihovog životnog prostora. Trebamo osobu koja ima svoje osobne i poslovne ciljeve i želi ih kod nas ostvariti. Naš prodajni tim nije tu da dodaje stvari kupcima već da ih pozorno sluša, promatra i stavlja u fokus svega što radi.
Što od vas očekujemo?
Očekujemo da ste spremni prijeći preko vlastitih mogućnosti i da ovu priliku iskoristite za ostvarivanje osobnih ciljeva. Očekujemo da ste spremni učiti i primjenjivati drugačiju prodajnu metodologiju rada. Očekujemo osobu koja neće odustati na prvu, jer su plodovi ovog rada vidljivi nakon što pokrenete kotačić.

Što nudimo?
Prije svega podršku, jer mi svakog zaposlenog promatramo kao pojedinca sa svojim osobinama i posebnostima. Želimo da naši zaposleni ostvare svoje ciljeve upravo kod nas, stoga je na nama da osiguramo da ljudi na pozicijama budu pošteni, kompetentni, otvoreni i da njihove odluke budu pravedne i etične.

I zato:
Svidjelo vam se što ste do sada pročitali? Ako je odgovor potvrdan, pridružite se našem prodajnom timu i zajedno s nama pružite kupcima pravi osjećaj doma.

Prijavom na natječaj kandidati pristaju na obradu svojih osobnih podataka u svrhe provođenja selekcijskog postupka. Poziv u selekcijski postupak uputit ćemo samo kandidatima za koje procijenimo da odgovaraju traženim uvjetima. Ostalim kandidatima zahvaljujemo na iskazanom interesu i pozivamo da i dalje prate naše natječaje.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
131328057
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2023, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.