Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 21.07.2019. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Belupo d.d.

Belupo d.d. je hrvatska farmaceutska kuća s 48. godišnjom tradicijom rada u proizvodnji i prodaji lijekova te biljnih i dijetetskih proizvoda.
U svom poslovnom okruženju ističemo se kao jedna od najmodernijih i najefikasnijih kompanija, usporediva onima u srednjoj i istočnoj Europi, koja svoj uspjeh temelji na visokim standardima kvalitete.
Vizija, ustrajnost i vjera više od 1400 zaposlenika utkana je u svaki razvojni korak kompanije. Saznajte i vi, iz prve ruke, kako je uz upornost i srce sve moguće. Sva svoja znanja, kreativne potencijale i tehnologiju stavljamo u službu čuvanja zdravlja.

Nudimo vam priliku da postanete dio našeg tima radeći u cjelini Proizvodnja, Tvornica polukrutih i tekućih lijekova na poslovima:

PRIPRAVNIKA/TEHNOLOGA (m/ž)

- 2 izvršitelja s mjestom rada u Koprivnici

Ključne odgovornosti ove pozicije podrazumijevaju uspostavu, organizaciju, kontrolu i provođenje svih aktivnosti vezanih za pravilno funkcioniranje i stručno vođenje procesa proizvodnje i pakiranja u skladu s važećim propisima, pravilnicima i zakonima, odgovornost za kvalitetu i kvantitetu proizvoda prema ovjerenoj dokumentaciji, postupcima, normativima i specifikacijama, sudjelovanje u izradi potrebne proizvodne i pakirne dokumentacije te primjenu sredstava za zaštitu na radu i provođenje propisa o radu na siguran način u Proizvodnji polukrutih i tekućih lijekova.

Idealan kandidat ispunjava sljedeće uvjete:

  • VSS ili minimalno 300 ECTS - farmacija, kemija, kemijsko inženjerstvo, prehrambeno inženjerstvo
  • komunikativan, otvoren, sklon timskom radu, usmjeren ciljevima
  • prilagodljiv, visok stupanj osobne odgovornosti i inicijative
  • aktivno se služi engleskim jezikom u govoru i pismu
  • izvrsno poznaje rad na računalu u MS Office okruženju

Ukoliko vas motivira želja za vrhunskim profesionalnim postignućima i daljnjim razvojem - Belupo je pravo mjesto za vas!

Ponudu sa životopisom pošaljite nam zaključno s 21.07.2019. putem linka za Brzu prijavu.

Kompletna prijava podrazumijeva motivacijsko pismo i životopis, presliku diplome i poželjno potvrdu o stupnju poznavanja engleskog jezika.
U daljnji selekcijski postupak uključit ćemo kandidate koji udovoljavaju uvjetima natječaja.

Radno iskustvo nije uvjet. Pripravnički se program odvija uz mentorstvo iskusnih mentora u trajanju od 10 mjeseci. Ugovor o radu s odabranim kandidatom za radno mjesto Tehnolog sklapa se na određeno vrijeme od 12 mjeseci uz mogućnost produžetka ovisno o uspjehu u radu odabranog kandidata.

Zdravo budi!