Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 31.01.2022. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Pratitelj izvanrednih tereta u željezničkom prijevozu (m/ž)

- dana do isteka
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb, terenski rad po Europi i Hrvatskoj
Rok prijave:
31.01.2022.

Workforce je regionalna HR kompanija koja posluje u zemljama Adriatic regije te dnevno surađujemo sa preko 1000 klijenata i 12 000 djelatnika. Prisutni smo na tržištu sa jednim ciljem, da pomognemo tvrtkama da budu što uspješnije u zapošljavanju i prevladaju sve HR izazove. Uz visoku profesionalnost i predanost naših kolega, stalno potičemo razvoj poslovanja naših klijenata pružajući kvalitetnu, fleksibilnu i sveobuhvatnu HR podršku.

Tvrtku F&F Rail je osnovala tvrtka Felbermayr Transport und Hebetechnik GmbH & Co KG koja trenutno zapošljava oko 2.700 zaposlenika te je zastupljena u cijeloj Europi na 69 lokacija u 19 zemalja. Sjedište tvrtke nalazi se u gradu Weiz, Austrija. Tvrtka Felbermayr uspješno posluje u području specijalnog cestovnog, željezničkog i riječnog transporta, uslugama rada autodizalica i podiznih platformi te u građevinskom sektoru.

Pridružite se uspješnom i rastućem timu tvrtke F&F Rail kao:

Pratitelj izvanrednih tereta u željezničkom prijevozu (m/ž)

Mjesto zaposlenja: Zagreb, Hrvatska


Područje rada: terenski rad po Europi i Hrvatskoj


Opis posla:

Što tražimo:

Što nudimo:


Ukoliko ste u navedenom prepoznali izazov za razvoj vlastite karijere i zadovoljavate navedene uvjete, prijavite se klikom na donji gumb. Kontaktirani će biti samo kandidati koji zadovoljavaju kriterije.

Hvala Vam na prijavi!

Prijava

www.workforce.hr