Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 07.10.2018. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Posrednik za osoblje (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Njemačka
Rok prijave:
07.10.2018.
POSREDNIKA ZA OSOBLJE
Logo:Iventa

Mi smo agencija za privremeno upošljavanje u Berchtesgadener Land, u Bavarskoj. Naš ured je u Freilassingu - oko 2 km udaljen od Salzburga / Austrije. Od Zagreba do nas je 426 km. Već dugi niz godina imamo klijente u području instalacija vode / grijanja, električnih instalacija, stolara i nekih proizvodnih tvrtki. Stalno tražimo osoblje za ove industrije, dakle: instalatere plina / vode, instalatere grijanja, električare, stolare, proizvodno osoblje

Da bismo imali kontakt osobu na licu mjesta tražimo kompetentnog

POSREDNIKA ZA OSOBLJE

Na licu mjesta tražite kandidate iz ove branše, koji žele raditi u Njemačkoj (po mogućnosti na jugu Njemačke - mi smo prva agencija za privremeno upošljavanje nakon austrijske granice u Njemačkoj). Vi ste samostalna agencija, koja radi za naš račun. O uvjetima se može pregovarati - kreću se od plaćanja provizije postupno nakon postavljenja osoblja do plaćanja provizije po satu rada. Vaš dohodak može biti veći od dohotka menadžera, ako istražujete prilikom izbora uposlenika i odaberete pouzdane kandidate u skladu s tim.

Apsolutno je potrebno dobro poznavanje njemačkog jezika, kako biste mogli provjeriti kandidate na njemačkom jeziku. NE MOŽEMO uposliti kandidate, koji ne govore njemački.

Slobodno se raspitajte o našoj tvrtki, kako biste saznali s kim imate posla! Naravno, želimo Vas također osobno upoznati i pozvati Vas u naš ured!

Već smo primijetili da postoji mnogo Hrvata koji žele raditi u Austriji, ali im još nije dopušteno, jer će Austrija najranije 2021. godine otvoriti tržište rada za hrvatske državljane. Udaljeni smo 2 km od granice sa Salzburgom i nudimo vrlo dobre poslove! Plaćanje je po mogućnostima natprosječno visoko, ako ste spremni! Naravno, u obzir također uzimamo odgovarajuće želje kandidata! Jeste li zainteresirani? Onda nas kontaktirajte putem e-maila - pošaljite nam Vaše dokumente, kontaktirat ćemo Vas telefonski! Već se radujemo Vašem javljanju!

onjobs Personalagentur GmbH, Ludwig-Zeller-Straße 43, 83395 Freilassing [email protected] www.onjobs.com
Logo:Iventa