Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 04.05.2024. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Pomoćnik / pomoćnica voditelja održavanja  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
JAVNA USTANOVA ZA UPRAVLJANJE PARK - ŠUMOM MARJAN
Kategorija:
Mjesto rada:
Split
Rok prijave:
04.05.2024.

O poslu

Mjesto rada:
SPLIT, SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Srednja škola 4 godine
Uvjeti na radnom mjestu:
Terenski rad
Radno iskustvo:
1 godinu
Vrsta zaposlenja:
Na neodređeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
U cijelosti
Vozački ispit:
Kategorija B
Poslodavac:
JAVNA USTANOVA ZA UPRAVLJANJE PARK - ŠUMOM MARJAN
Kontakt:
pisana zamolba: Cattanijin put 2, 21000 Split
Ostale informacije:
Javna ustanova za upravljanje Park šumom Marjan i ostalim zaštićenim prirodnim vrijednostima na području Grada Splita objavljuje
JAVNI NATJEČAJ
za zapošljavanje na slobodnom radnom mjestu pomoćnika voditelja održavanja na neodređeno vrijeme, 1 izvršitelj, uz probni rad u trajanju od 6 mjeseci.
1. Kandidati moraju ispunjavati sljedeće uvjete:
- srednja stručna sprema
- radno iskustvo: 1 godina
- znanje rada na računalu
- stručna osposobljenost za rukovanje mehanizacijom
- vozački ispit B kategorije
- zdravstvena sposobnost
2. Kandidati uz prijavu na natječaj moraju priložiti:
- životopis s osobnim podacima i naglaskom na radno iskustvo (ime, prezime, adresa stanovanja, broj telefona i adresa elektroničke pošte, opis poslova koje je ranije obavljao i vještina koje je stekao)
- dokaz o odgovarajućem stupnju obrazovanja (svjedodžba ili drugi vjerodostojan dokaz)
- dokaz o radnom iskustvu (elektronički zapis, odnosno potvrda s podacima
evidentiranim u bazi podataka Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje)
- dokaz o radnom iskustvu na istim ili sličnim poslovima (preslik ugovora o radu, potvrda ili preporuka poslodavca i sl.)
- preslik vozačke dozvole.
3. Ustanova pridržava pravo prije donošenja odluke o izboru, s kandidatima koji podnesu pravovremenu i urednu prijavu, te ispunjavanju uvjete natječaja, provesti provjeru znanja i vještina testiranjem i/ili razgovorom. O održavanju testiranja i/ili razgovora kandidati će biti pravodobno obaviješteni. Ako kandidat ne pristupi eventualnoj provjeri, smatrat će se da je povukao prijavu na natječaj. Na temelju rezultata provedenog testiranja i/ili razgovora Ravnatelj će donijeti odluku o izboru kandidata.
4. Na javni natječaj se mogu ravnopravno javiti osobe oba spola.
5. Prijave s dokazima iz točke 2. podnose se osobno ili poštom preporučeno u roku od 8 (osam) dana od objave natječaja na adresu Javne ustanove za upravljanje Park šumom Marjan i ostalim zaštićenim prirodnim vrijednostima na području Grada Splita, Cattanijin put 2, 21000 Split, s naznakom "Prijava na natječaj za zapošljavanje pomoćnika voditelja održavanja''.
6. Osobe koje ostvaruju pravo prednosti kod zapošljavanja prema posebnom zakonu, dužne su se u prijavi pozvati na to pravo i uz prijavu priložiti svu propisanu dokumentaciju prema posebnom zakonu, te imaju prednost u odnosu na ostale kandidate pod jednakim uvjetima.
Kandidat koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji uz prijavu na natječaj dužan je priložiti, pored dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, i sve potrebne dokaze navedene u članku 103. stavku 1. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji, koji su također dostupni na poveznici Ministarstva hrvatskih
branitelja: Dokazi - prednost pri zapošljavanju .
Kandidat koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu sa člankom 48. Zakona o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata uz prijavu na natječaj dužan je, pored dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i sve potrebne dokaze navedene u članku 49. stavku 1. Zakona o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata, koji su također dostupni na poveznici Ministarstva hrvatskih branitelja: Dokazi-prednost pri zapošljavanju .
Kandidat koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom, uz prijavu na natječaj dužna je, pored dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i dokaz o utvrđenom statusu osobe s invaliditetom sukladno članku 9. stavku 3. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom.
Prijavom na javni natječaj kandidat daje privolu za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u prijavi, kao i dokumentacije dostavljene prijavom, u svrhu odabira kandidata i privolu na dostavu obavijesti o rezultatima koja se dostavlja svim kandidatima, uključujući ime i prezime kandidata te struku. Prikupljeni osobni podaci obrađivati će se u skladu s važećim propisima, odnosno sa Uredbom EU 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016., te Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (Narodne novine, broj 42/18).
Javni natječaj objavit će se na mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (https://burzarada.hzz.hr/), na mrežnim stranicama Javne ustanove za upravljanje Park- šumom Marjan i ostalim zaštićenim prirodnim vrijednostima na području Grada Splita (http://www.marjan-parksuma.hr/) i društvenim mrežama Javne ustanove za upravljanje Park- šumom Marjan i ostalim zaštićenim prirodnim vrijednostima na području Grada Splita.
Urednom prijavom smatra se prijava koja sadrži svu traženu dokumentaciju navedenu u javnom natječaju. Nepotpune i nepravovremene prijave neće se razmatrati. Kandidati će o izboru biti obaviješteni najkasnije u roku od 45 dana od isteka roka za podnošenje prijava. Ustanova zadržava pravo da ne izvrši izbor niti jednog kandidata na predmetnom natječaju.
Izrazi koji se koriste u tekstu natječaja, a koji imaju rodno značenje, bez obzira na to jesu li korišteni u muškom ili ženskom rodu, obuhvaćaju na jednak način muški i ženski rod.
Javna ustanova za upravljanje Park šumom Marjan i ostalim zaštićenim prirodnim vrijednostima na području Grada Splita
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
142974742
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.