Ostale informacije:
Opis poslova i odgovornosti: • priprema salu i office za početak rada, • uslužuje goste na osnovu projektiranog sistema rada i sukladno tome vrši naplatu usluga, • prikuplja inventar, vrši spremanje i pospremanje stolova i stolica nakon svakog obroka, mijenja po potrebi restoransko rublje, • preuzima naručena pića i robu na šanku te vodi odgovarajuću dokumentaciju, odgovoran je za financijsko poslovanje šanka, • prima blokirane narudžbe od konobara, • brine o potrebnom inventaru u svom djelokrugu rada, • izdaje robu konobarima, priprema i izdaje pića pazeći na kvalitetu i kvantitetu iste, • brine o primjeni standarda i normativa rada i urednosti šanka, • pere inventar (čaše, šalice, i sl.) i brine o čistoći radnog prostora, te održava čistoću radnih aparata, • brine o osobnoj higijeni i ugodnom izgledu, • primjenjuje mjere i sredstva zaštite na radu, • obavlja druge poslove po nalogu neposredno nadređenog u skladu sa svojim znanjima, vještinama i sposobnostima.