Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 25.04.2024. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Operater/operaterka komunalnih poslova-elektromonter/elektromonterka  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
DUNDOVO DRUŠTVO S OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA TRGOVINU I USLUGE
Kategorija:
Mjesto rada:
Rab
Rok prijave:
25.04.2024.

O poslu

Mjesto rada:
RAB, PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Srednja škola 3 godine
Srednja škola 4 godine
Uvjeti na radnom mjestu:
Terenski rad
Radno iskustvo:
1 godinu
Vrsta zaposlenja:
Na neodređeno; upražnjeni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
U cijelosti
Vozački ispit:
Kategorija B
Poslodavac:
DUNDOVO DRUŠTVO S OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA TRGOVINU I USLUGE
Kontakt:
osobni dolazak: PALIT 69
pisana zamolba: PALIT 69
Ostale informacije:
OPIS POSLOVA: Održavanje javne rasvjete i sudjelovanje u izgradnji nove rasvjete
Izrada elektroinstalacija, održavanje elektro uređaja i instalacija
Izvještavanje neposrednog rukovoditelja o obavljenim poslovima iz područja Javne rasvjete
Sudjelovanje u primopredaji i pripremi, te puštanju u rad objekata Javne rasvjete
Obrada svih zahtjeva vezanih uz Javnu rasvjetu
Vodi sve evidencije vezane za djelokrug rada
Odgovara za provođenje mjera zaštite na radu i zaštite od požara
Utvrđivanje vrste kvara Javne rasvjete i prijedlog rješenja otklanjanja
Vođenje i ažuriranje evidencije rasvjetnih mjesta
Suradnja s HEP-om
Rad na visini
Upravljanje hidrauličnom zglobnom platformom
Piljenje stabala i orezivanje raslinja sa platforme
Obavlja i ostale poslove po nalogu poslodavca za koje radnik ima dostatni stupanj stručne spreme i osposobljenosti, sve sukladno Zakonu o radu i Pravilniku o radu ukoliko takvi propisi obvezuju poslodavca.
Za svoje rad odgovoran je poslovođi i direktoru Društva
NAZIV RADNOG MJESTA: OPERATER KOMUNALNIH POSLOVA - ELEKTROMONTER - 1 IZVRŠITELJ Radnik/ca se zapošljava na neodređeno puno radno vrijeme uz probni rok u trajanju od 6 mjeseci. Na oglas se mogu prijaviti osobe oba spola sukladno čl. 13. Zakona o ravnopravnosti spolova (NN br. 82/08, 69/17). Radni odnos na neodređeno vrijeme zasniva se zbog popunjavanja upražnjenog radnog mjesta kod poslodavca. Uz prijavu na oglas kandidat/kandidatkinja treba priložiti sljedeće dokumente: životopis (navesti osobne podatke, adresu, broj mobitela/telefona, e-mail adresu),Dokaz o stručnom obrazovanju (preslika svjedodžbe),
Dokaz o ukupnom radnom iskustvu (potvrdu o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje (elektronički zapis) kao dokaz o ukupnom radnom stažu),
Dokaz o radnom iskustvu na istim ili sličnim poslovima u trajanju od najmanje jedne godine (ugovor o radu, rješenje o prijemu u službu, potvrda poslodavca i sl.)
Dokaz o posjedovanju vozačke dozvole B kategorije (preslika)
Dokaz o osposobljenosti za rukovanje hidrauličnom dizalicom (preslika)
Dokaz o osposobljenosti za rad na visini (preslika) Kandidati koji ostvaruju pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnim propisima dužni su u prijavi na oglas pozvati se na to pravo i imaju prednost u odnosu na ostale kandidate pod jednakim uvjetima. Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju sukladno članku 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (NN br. 121/17, 98/19, 84/21, 156/23) dužni su priložiti sve dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta iz natječaja te dokaze potrebne za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju. Popis dokaza potrebnih za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju dostupni su na slijedećoj poveznici na internetskoj stranici Ministarstva hrvatskih branitelja Republike Hrvatske: popis dokaza za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju- ZOHBDR 2021.pdf (gov.hr). Pisana zamolba sa traženom dokumentacijom dostavlja se u zatvorenoj omotnici putem pošte ili osobnom dostavom, na adresu DUNDOVO d.o.o., Trg Municipium Arba A.D.Xa.C.2. (Dostavna adresa: Palit 69), 51 280 Rab, sa naznakom: „Ponuda za zapošljavanje na radno mjesto Operatera komunalnih poslova - elektromonter, ne otvaraj“, do 15:00 h dana 25.04.2024. godine. Dostavljena dokumentacija se ne vraća stoga je dovoljno uz zamolbu priložiti preslike traženih dokumenata. Kandidati prijavom na natječaj pristaju da se njihovi osobni podaci obrađuju u potrebnom obimu i u svrhu provedbe Natječaja, od strane ovlaštenih osoba za provedbu natječaja sukladno Uredbi (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i vijeća o zaštiti pojedinca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46 EZ od 27. travnja 2016.godine (Službeni list Europske unije, L119/1). Nepotpune i nepravovremene prijave neće se razmatrati. Uvid u izvornike dokumenata za izabranog kandidata izvršit će se prije zaključivanja pisanog ugovora. Poslodavac će sa kandidatima koji ispunjavaju formalne uvjete obaviti selekcijski intervju. O vremenu i mjestu održavanja selekcijskog intervjua kandidati će se osobno obavijestiti na kontakte dostavljene u životopisu (adresa, broj telefona/mobitela, e-mail adresa). O rezultatima provedenog postupka odabira kandidata za gore navedeno mjesto kandidati će se obavijestiti pisanim putem. DUNDOVO d.o.o. zadržava pravo da ne izabere niti jednog prijavljenog kandidata i odustane od natječaja u bilo koje vrijeme. Ovaj oglas objavljuje se na web stranici i oglasnoj ploči Dundova d.o.o. te pri Hrvatskom zavodu za zapošljavanje.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
142079266
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.