Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 08.06.2023. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Odgojitelj / odgojiteljica djece ranog i predškolskog odgoja  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
DJEČJI VRTIĆ RADOST
Kategorija:
Mjesto rada:
Požega
Rok prijave:
08.06.2023.

O poslu

Mjesto rada:
POŽEGA, POŽEŠKO-SLAVONSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
2
Razina obrazovanja:
Viša ili prvostupanjska
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Vrsta zaposlenja:
Na neodređeno; novootvoreni poslovi
mogućnost zapošljavanja umirovljenika
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
Djelomično
Poslodavac:
DJEČJI VRTIĆ RADOST
Kontakt:
pisana zamolba: Tekija 13, 34000 Požega
e-mailom: [email protected]
Ostale informacije:
N A T J E Č A J
za prijem radnika na radno mjesto

ODGOJITELJ/ICA PREDŠKOLSKE DJECE - 2 izvršitelja (m/ž) za rad u Dječjem vrtiću "Radost" u Požegi na neodređeno, puno radno vrijeme.

Uvjeti:
Na temelju članaka 24. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju poslove odgojitelja djece od navršenih šest mjeseci života do polaska u osnovnu školu može obavljati osoba koja je završila studij odgovarajuće vrste za rad na radnome mjestu odgojitelja, a koji može biti: a) preddiplomski sveučilišni studij, b) preddiplomski stručni studij, c) studij kojim je stečena viša stručna sprema u skladu s ranijim propisima, d) diplomski sveučilišni studij, e) specijalistički diplomski stručni studij.


Ako se na natječaj ne javi osoba koja ispunjava gore navedene uvjete, poslove odgojitelja može obavljati osoba koja je završila učiteljski studij, i to: specijalistički diplomski stručni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski studij ili četverogodišnji diplomski stručni studij primarnog obrazovanja, uz uvjet da u roku od dvije godine od dana zasnivanja radnoga odnosa stekne kvalifikaciju odgojitelja temeljem priznavanja stečenih ishoda učenja na studiju za učitelja i razlike programa za prekvalifikaciju ili dokvalifikaciju učitelja u svrhu stjecanja kvalifikacije odgojitelja.

Kandidati pored gore navedenih uvjeta moraju ispunjavati uvjete iz članka 25. Zakonu o predškolskom odgoju i obrazovanju.

Uz vlastoručno potpisanu zamolbu/prijavu, gdje se navodi radno mjesto/a na koje se kandidati prijavljuju, nužno je priložiti sljedeću dokumentaciju: presliku dokaza o stručnoj spremi,
elektronički zapis o radnopravnom statusu (e-radna knjižica) ne starije od dana objave natječaja,
uvjerenje da se protiv kandidata ne vodi postupak za kazneno djelo navedeno u čl. 25. Zakona, ne starije od dana objave natječaja,
uvjerenje da se protiv kandidata ne vodi postupak za prekršaj naveden u čl. 25. Zakona, ne starije od dana objave natječaja,
potvrda Centra za socijalnu skrb (prema mjestu stanovanja) da kandidatu nisu izrečene mjere iz članka 25. Zakona, ne starija od dana objave natječaja,
dokaz o državljanstvu,

Izabrani kandidat dužan je dostaviti Uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova radnog mjesta po obavijesti o izboru, a prije zasnivanja radnog odnosa.
Isprave se prilažu u neovjerenoj preslici.
U skladu sa Zakonom o ravnopravnosti spolova na natječaj se mogu javiti osobe obaju spolova koje ispunjavaju propisane uvjete.
Prijave s traženom dokumentacijom, u zatvorenoj omotnici s naznakom “ZA NATJEČAJ-ODGOJITELJ/ICA", potrebno je dostaviti osobno, poštom ili mailom na adresu Dječji vrtić Radost, Tekija 13, 34000 Požega ili na [email protected].

Nepotpune i/ili nepravovremene prijave neće se razmatrati.

Prilikom zapošljavanja oba spola su u ravnopravnom položaju.
Rok za podnošenje prijave na natječaj je osam dana od dana objave natječaja. Natječaj je objavljen dana 31.5.2023. i važi do 8.6.2023. godine.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
133821340
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.