Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 04.04.2024. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Odgojitelj/ica  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
Dječji vrtić Lekenik
Kategorija:
Mjesto rada:
Lekenik
Rok prijave:
04.04.2024.

O poslu

Mjesto rada:
LEKENIK, SISAČKO-MOSLAVAČKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
2
Razina obrazovanja:
Viša ili prvostupanjska
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Radno iskustvo:
Nije važno
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; zamjena
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
U cijelosti
Poslodavac:
Dječji vrtić Lekenik
Kontakt:
osobni dolazak: LEKENIK, HERMANNA GMEINERA 1
pisana zamolba: HERMANNA GMEINERA 1, LEKENIK
Ostale informacije:
Temeljem članka 26. stavak 2. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju („Narodne novine“ broj NN 10/97, 107/07, 94/13, 98/19, 57/22, 101/23), Dječji vrtić Lekenik po odluci Upravnog vijeća Dječjeg vrtića Lekenik raspisuje


NATJEČAJ
za zasnivanje radnog odnosa u Dječjem vrtiću Lekenik

za radno mjesto:
- odgojitelj/ica, 2 izvršitelj/ica, na određeno radno vrijeme, rad na puno radno vrijeme od 40 sati tjedno – zamjena za bolovanje

UVJETI: završen preddiplomski sveučilišni studij ili stručni studij odgovarajuće vrste odnosno studij odgovarajuće vrste kojim je stečena viša stručna sprema sukladno članku 24. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju
ispunjenje ostalih uvjeta propisanih Zakonom o predškolskom odgoju i obrazovanju i Pravilniku o vrsti stručne spreme stručnih suradnika te vrsti i stupnju stručne spreme ostalih djelatnika u dječjem vrtiću (NN 133/97)

Prijava na natječaj mora biti potpisana. Uz pisanu prijavu na natječaj potrebno je priložiti sljedeće dokumente u preslici: zamolbu
životopis
dokaz o stečenoj stručnoj spremi
dokaz o državljanstvu
elektronički zapis o radno-pravnom statusu iz baze podataka Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje
potvrda/uvjerenje o nekažnjavanju (ne starija od datuma objave natječaja) za kaznena djela iz čl. 25. st. 1. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju, te uvjerenje/potvrda da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak za ista kaznena djela
potvrda/uvjerenje o nekažnjavanju (ne starija od datuma objave natječaja) odnosno za prekršajna djela iz čl. 25. st. 3. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju, te uvjerenje/potvrda da se protiv kandidata ne vodi prekršajni postupak za ista prekršajna djela.
potvrda nadležnog Hrvatskog zavoda za socijalni rad da kandidat nema izrečenu zaštitnu mjeru iz čl. 25. st. 10. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju (ne starija od datuma objave natječaja)
dokaz o radno-pravnom statusu (elektronički zapis odnosno potvrda o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje), ne stariji od dana objave natječaja
Opis poslova za radno mjesto odgojitelj/ica sadržan je u Pravilniku o unutarnjem ustrojstvu i načinu rada Dječjeg vrtića Lekenik, objavljenom na mrežnoj stranici Vrtića: https://vrtic-lekenik.hr/site/content?id=113&slug=pravilnik-o-unutarnjem-ustrojstvu-i-nacinu-rada-djecjeg-vrtica-lekenik . U skladu s člankom 13. stavak 3. Zakona o ravnopravnosti spolova (Službeno glasilo „Narodne novine“ broj 82/08. i 69/17.), prijaviti se mogu kandidati oba spola koja ispunjavaju uvjete. Izrazi iz teksta natječaja koji imaju rodno značenje koriste se neutralno i jednako su primjenjivi na muški i ženski rod.
Kandidat/kinja koji/a se poziva na pravo prednosti sukladno članku 102. stavka 1.-3. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (Službeni vjesnik „Narodne novine“ broj 121/17. 98/19, 84/21.), uz prijavu na natječaj, dužan/a je, pored dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, dostaviti i dokaze o ostvarivanju prava prednosti iz članka 103. stavka 1. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji. Popis dokaza koje je potrebno dostaviti po osnovi pojedine kategorije prednosti za zapošljavanje, objavljen je na internetskoj stranici resornog Ministarstva https://branitelji.gov.hr/zaposlavanje-843/843 .

Kandidati koji ostvaruju pravo prednosti pri zapošljavanju prema Zakonu o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom (Službeni vjesnik „Narodne novine“ broj 157/13., 152/14. i 39/18.), dužni su u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo i, uz ostale dokaze o ispunjavanju uvjeta iz ovog Natječaja, priložiti dokaz o invaliditetu sukladno članku 9. stavak 2. i stavak 3. odnosno dokaz o načinu prestanka radnog odnosa kod posljednjeg poslodavca (pravni akt o prestanku radnog odnosa: odluka, obavijest, sporazum), sukladno stavku 18. i stavku 19. ovog Zakona.

O odluci o izboru kandidata, kandidati će biti obaviješteni javnom objavom na mrežnim stranicama Dječjeg vrtića Lekenik, pa se s danom objave na mrežnim stranicama odluka smatra dostavljenom svim kandidatima/kinjama. Izabrani kandidat dužan je predočiti na uvid izvornike dokumenata dostavljenih uz prijavu. Kandidati su dužni priložiti dokaz o promjenama prezimena/imena ukoliko je došlo do promjene u odnosu na priloženu dokumentaciju.

Rok za podnošenje prijava na natječaj je osam (8) dana od dana objave natječaja na mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Prijave na natječaj s obveznom dokumentacijom dostavljaju se poštom – preporučenom pošiljkom na adresu:

Dječji vrtić Lekenik, Hermanna Gmeinera 1, “Za natječaj – odgojitelj/ica”
ili osobnom predajom u prostoru Dječjeg vrtića Lekenik radnim danom od 8:00 do 16:00 sati.

Napomena: Kod prijava koje se dostavljaju poštom-preporučenom pošiljkom, kao dan dostave smatra se dan kada je preporučena pošiljka predana na poštu. U slučaju dostave prijave običnom poštom, kao dan dostave prijave smatra se dan kada je obična pošiljka zaprimljena u Dječjem vrtiću Lekenik.

Prijave koje nisu u skladu s ovim natječajem, odnosno: nepravodobne, nepotpune, nepotpisane ili dostavljene elektronskim putem, neće se razmatrati.

Natječaj je objavljen na mrežnim stranicama i oglasnim pločama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje dana 27. ožujka 2024. i traje do 04. travnja 2024.
Prijavom na natječaj pristupnik daje Privolu Dječjem vrtiću Lekenik da njegove osobne podatke prikuplja, objavljuje i čuva u svrhu provođenja javnog natječaja za zapošljavanje
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
142097429
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.