Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 03.10.2022. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Odgojitelj/ica predškolske djece  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
DJEČJI VRTIĆ PALČIĆ
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb-Susedgrad
Rok prijave:
03.10.2022.

O poslu

Mjesto rada:
ZAGREB-SUSEDGRAD
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Viša ili prvostupanjska
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Radno iskustvo:
Nije važno
Vrsta zaposlenja:
Na neodređeno; upražnjeni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Poslodavac:
DJEČJI VRTIĆ PALČIĆ
Kontakt:
osobni dolazak: SALIHA ALIĆA 4 ZAGREB, MALEŠNICA
pisana zamolba: Saliha Alića 4, 10090 Zagreb
Ostale informacije:
Na temelju članka 26. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju ("Narodne novine" br. 10/97, 107/07, 94/13, 98/19,57/22 ), Upravno vijeće Dječjeg vrtića "Palčić" Saliha Alića 4 , Zagreb, raspisuje
N A T J E Č A J za popunu radnog mjesta ODGOJITELJ/ICA – 1 izvršitelj na neodređeno puno radno vrijeme (upražnjeno radno mjesto)
UVJETI: prema članku 24.i 25. Zakona o predškolskom odgoju iobrazovanju (“Narodne novine“ broj 10/97, 107/07, 94/13, 98/19) i Pravilnika o vrsti stručne spreme stručnih djelatnika te vrsti i stupnju stručne spreme ostalih djelatnika u dječjem vrtiću( narodne novine 133/97: završen preddiplomski sveučilišni studij ili stručni studij za odgojitelja predškolske djece odnosno studij za odgojitelja kojim je stečena više stručna spremau skladu s ranijim propisima, kao i završen sveučilišni diplomski studij ili specijalistički studij za odgojitelja orema Zakonu o predškolskom odgoju i obrazovanju. •Na natječaj se mogu prijaviti osobe oba spola koje ispunjavaju propisane uvjete.
Uz prijavu na natječaj (vlastoručno potpisanu) potrebno je priložiti: •dokaz o stručnoj spremi •dokaz o položenom stručnom ispitu •dokaz o hrvatskom državljanstvu-domovnicu •potvrdu ili elektronički zapis o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji HZMO •uvjerenje da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak sukladno članku 25. st 2. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju (ne starije od 6 mjeseci) •uvjerenje da se protiv kandidata ne vodi prekršajni postupak sukladno članku 25. st.4. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju (ne starije od 6 mjeseci) •životopis Kandidat/kinja koji/a prema posebnim propisima ostvaruje pravo prednosti prilikom zapošljavanja dužan/a se u prijavi na natječaj pozvati na to pravo. Uz prijavu na natječaj dužan/a je pored dokaza o ispunjavanju uvjeta natječaja priložiti svu propisanu dokumentaciju prema posebnom zakonu i ima prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima. Kandidat/kinja koji/a se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju temeljem Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog ratai članovima njihovih obitelji (NN 121/17) dužan/a je pored dokaza o ispunjavanju uvjete natječaja dostaviti sve potrebne dokaze iz članka 103. navedenog Zakona. Rok za podnošenje prijava je 8 dana od dana objavljivanja natječaja. Prijave na natječaj s obveznom dokumentacijom dostavljaju se na adresu: Dječji vrtić "Palčić" Saliha Alića 4, 10090 Zagreb s naznakom "Za natječaj“ Nepotpune, nepravodobne i nepotpisane prijave neće se razmatrati. O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni u zakonskom roku. Natječaj je objavljen na web stranici i oglasnim pločama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, te web stranici i oglasnoj ploči Dječjeg vrtića “ Palčić “ dana 23.09.2022. godine. Natječaj traje do 03.10.2022.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
126720216
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.