Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 13.04.2024. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Natječaj za zapošljavanje i upućivanje na specijalizaciju iz psihijatrije  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO ŽUPANIJE MEĐIMURSKE
Kategorija:
Mjesto rada:
Čakovec
Rok prijave:
13.04.2024.

O poslu

Mjesto rada:
ČAKOVEC, MEĐIMURSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Radno iskustvo:
Nije važno
Vrsta zaposlenja:
Na neodređeno; upražnjeni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
U cijelosti
Poslodavac:
ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO ŽUPANIJE MEĐIMURSKE
Kontakt:
pisana zamolba: Ivana Gorana Kovačića 1e, 40 000 Čakovec
Ostale informacije:
ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO
MEĐIMURSKE ŽUPANIJE Ivana Gorana Kovačića 1e 40000 Čakovec

Klasa: 100-04/23-02/11 Urbroj: 2109-70-03-23/1 Čakovec, 03.12.2023.g. Temeljem članka 30. Statuta Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije, Pravilnika o mjerilima za prijam specijalizanata (Narodne novine br. 83/15), te sukladno Izmjeni Plana specijalizacija za 2023., Klasa: 131-01/23-01/46, Urbroj: 534-03-3-1/6-23-3, od 30.10.2023., odobrenom od Ministarstva zdravstva, ravnateljica Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije raspisuje N A T J E Č A J za zasnivanje radnog odnosa na neodređeno vrijeme i upućivanje na specijalizaciju

Raspisuje se natječaj za prijem doktora medicine u radni odnos na neodređeno vrijeme i upućivanje na:
specijalizaciju iz psihijatrije – jedan izvršitelj
Opći uvjeti: - završen integrirani preddiplomski i diplomski studij zdravstvenog usmjerenja, akademskog naziva doktor medicine, - odobrenje za samostalan rad. Uz prijavu na natječaj s naznakom specijalističkog usavršavanja za koje se pristupnik prijavljuje, pristupnici trebaju dostaviti sljedeću dokumentaciju: životopis,
presliku dokaza o državljanstvu/domovnice,
presliku diplome o završenom fakultetu,
presliku odobrenja za samostalan rad,
presliku uvjerenja o položenom stručnom ispitu,
potvrdu o nekažnjavanju ne stariju od 3 mjeseca od dana raspisivanja natječaja,
potvrdu Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje – elektronički zapis o radnom stažu ne stariji od 3 mjeseca od dana raspisivanja natječaja.


U svrhu utvrđivanja redoslijeda pristupnika za prijam u radni odnos i odobravanja specijalizacije, pristupnik je dužan priložiti: Potvrdu fakulteta o dužini trajanja studija i eventualnim razlozima produžetka studija sukladno
članku 3. red. br. 1. Pravilnika o mjerilima za prijam specijalizanata (NN 83/2015), Potvrdu fakulteta o općem prosjeku ocjena tijekom studija (na dvije decimale),
Prijepis položenih ispita na studiju,
Potvrdu o nagradama za vrijeme studija (rektora ili dekana),
Potvrdu o statusu poslijediplomskog doktorskog studija – sukladno čl. 3. red. br. 4.,
Pravilnika o mjerilima za prijam specijalizanata (NN 83/2015), Dokaz o stručnoj i znanstvenoj aktivnosti (radovi u indeksiranim časopisima CC, SCI, SSCI (ako je
pristupnik prvi autor ili koautor), radovi objavljeni “in extenso” (ako je pristupnik prvi autor ili koautor), ostali radovi i sažeci (ako je pristupnik prvi autor ili koautor), Popis objavljenih radova i kopije radova,
Preslik ugovora o radu ako je pristupnik radio u primarnoj zdravstvenoj zaštiti (rad u primarnoj zdravstvenoj zaštiti, u primarnoj zdravstvenoj zaštiti na otocima i/ili na području RH čiji je indeks razvijenosti ispod 100%, u bolničkoj zdravstvenoj ustanovi – rad bez specijalizacije).






Kandidat koji ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju, dužan je u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo i ima prednost u odnosu na sve ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima. Uz prijavu na natječaj kandidat koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju, dužan je, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i rješenje odnosno potvrdu iz koje je vidljivo navedeno pravo te ostale dokaze utvrđene propisom temeljem kojeg kandidat ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju. Dokazi potrebni za ostvarenje prava prednosti pri zapošljavanju temeljem Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (NN 121/17) navedeni su na internet stranici https://mpu.gov.hr/o-ministarstvu/ustrojstvo/uprava-za-pravosudnu-i-upravnu-inspekciju/prednost-pri-zaposljavanju/22265.

Bodovanje i razgovor obavlja se samo za one pristupnike koji su podnijeli potpunu dokumentaciju.

Nepotpune i nepravodobne zamolbe neće se razmatrati, niti će podnositelji nepotpunih prijava biti pozvani na dopunu dokumentacije.

Obavijest o terminima razgovora s pristupnicima biti će objavljena na internetskoj stranici Zavoda www.zzjz-ck.hr , a pristupnici će biti pozvani na razgovor i putem elektroničke pošte. Sa svim pristupnicima obavit će se razgovor u roku od 30 dana od prijave na natječaj. Na razgovoru s Povjerenstvom kandidati su obvezni predočiti izvornike dokumenata priloženih uz prijavu.

Kandidati su u prijavi obvezni navesti adresu svoje elektroničke pošte, pratiti svoju elektroničku poštu, potvrditi primitak e-poruke i odgovoriti na sve primljene e-poruke.

Odabir kandidata izvršit će se sukladno kriterijima utvrđenom Pravilnikom o mjerilima za prijam specijalizanata (“Narodne novine” br. 83/15).

Odluka o odabiru specijalizanata bit će javno objavljena na oglasnoj ploči odnosno web stranici Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije www.zzjz-ck.hr najkasnije u roku od 20 dana od dana obavljenog razgovora sa pristupnicima natječaja. Ostale objave, obavijesti i rokovi vezani uz provedbu natječaja propisani su Pravilnikom o mjerilima za prijam specijalizanata (Narodne novine br. 83/15). Sukladno članku 13. Zakona o ravnopravnosti spolova, na natječaj se mogu javiti osobe oba spola.

Prijavom na natječaj kandidat daje privolu za prikupljanje i obradu svojih osobnih podataka navedenih u prijavi i dokumentaciji dostavljenoj uz prijavu, kao i objavu obavijesti na internetskoj stanici s imenom i prezimenom odabranog kandidata, isključivo u svrhu provedbe natječajnog postupka. Zavod za javno zdravstvo Međimurske županije jamči da će s osobnim podacima kandidata postupati u skladu Općom uredbom o zaštiti podataka i drugim važećim propisima kojim se uređuje zaštita osobnih podataka, isti će biti adekvatno zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima previđenim općim aktom o zaštiti arhivskog i registraturnog gradiva.

Sukladno čl. 156. Zakona o zdravstvenoj zaštiti (NN 100/18, 125/19, 147/20, 119/22, 156/22, 33/23), Zavod će prije primanja na rad, po službenoj dužnosti za odabranog kandidata pribaviti dokaz da nije pravomoćno osuđen za neko od kaznenih djela iz glave XVI. Kaznenog zakona (»Narodne novine«, br. 125/11., 144/12., 56/15., 61/15. i 101/17.) – Kaznena djela protiv spolne slobode i glave XVII. istoga Zakona – Kaznena djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta.

Prijave s potrebnom dokumentacijom o ispunjavanju uvjeta iz natječaja podnose se Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije, Čakovec, I.G. Kovačića 1e, poštom ili osobnom dostavom na Urudžbeni zapisnik, s naznakom „Natječaj za specijalizaciju iz psihijatrije – ne otvarati“. Natječaj je otvoren do popunjavanja raspisanog radnog mjesta.



ZZJZ Međimurske županije Ravnateljica prim. Marina Payerl-Pal, dr.med.spec.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
141635453
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.