Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 31.12.2022. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Monter/ka  HZZ OGLAS

- dana do isteka
Poslodavac:
MK ELEKTROMONTAGE d.o.o. za građenje
Kategorija:
Mjesto rada:
Njemačka
Rok prijave:
31.12.2022.

O poslu

Mjesto rada:
NJEMAČKA
Broj traženih radnika:
10
Razina obrazovanja:
Osnovna škola niži razredi
Završena osnovna škola
Srednja škola 3 godine
Srednja škola 4 godine
Uvjeti na radnom mjestu:
Terenski rad
Radno iskustvo:
Nije važno
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; povećan opseg posla
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Zajednički smještaj
Poslodavac:
MK ELEKTROMONTAGE d.o.o. za građenje
Kontakt:
osobni dolazak: RADNIČKA CESTA 80
e-mailom: [email protected]
Ostale informacije:
Tvrtka MK ELEKTROMONTAGE d.o.o. sa sjedištem u RH, čija je primarna djelatnost montaže, instalacija i održavanje. Izvodimo sve vrste radova vezane uz instalaciju i montiranje solarnih elektrana, te smo zbog proširenja poslovanja u potrazi za osobom, koja će se uklopiti u već postojeći tim. Također vršimo montažu ventilacijskih kanala, te montažu konstrukcija i općenito montažu što se metala tiče.
Opis posla: - rad u inozemstvu - samostalno korištenje odgovarajućih alata i mjernih uređaja u svakodnevnom radu - rad u timu sa iskusnim monterom, gdje se započinje osnovna obuka - fizički zahtjevan posao koji iziskuje i podizanje tereta - održavanje visoke razine sigurnosti na radu i standarda rada - Građevinski radovi pri izgradnji solarne elektrane - montaža konstrukcije i solarnih panela. - Poslovi na montiranju solarnih elektrana - iskustvo se stječe tokom samog rada na poslovima montaže. - samostalno identificiranje i rješavanje problema i zadataka - obavljanje svih ostalih pripadajućih terenskih i administrativnih aktivnosti
Uvjeti: - potrebno je imati predznanje na montažama lakih metalnih konstrukcija ili industrijskih strojeva, poznavanje alata za montažu te želju i volju za radom i dodatnom edukacijom - poželjno je da kandidat ima vozački dozvolu B kategorije te znanje nekog stranog jezika: njemački, engleski, Osoba koju želimo u timu, mora biti marljiva, komunikativna, spremna na promjene i izazove. Idealno je ako se aktivno služi ručnim i strojnim alatom.
Uvjeti: Njemački (razina govora - prednost, razina pisma - prednost) Engleski (razina govora - prednost, razina pisma – prednost)
Poslodavac nudi: - stimulativna primanja - prijevoz i smještaj o trošku poslodavca - edukacije, osposobljavanja i obuke za radno mjesto - rad u iznimno dinamičnom, stimulativnom i ugodnom radnom okruženju u kojem se cijeni mišljenje svakog pojedinca
Mjesto rada: Stuttgart - Njemačka. Izaslani radnici.
Kontakt podaci: tel; 00386 40 173939 mail: [email protected]
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
128526465
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2023, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.