Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 02.04.2024. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Medicinska sestra/tehničar prvostupnik/ca u bolnici 1 ili 2 - prvostupnik/ca sestrinstva – pripravnik/ca  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
KLINIKA ZA DJEČJE BOLESTI ZAGREB
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
02.04.2024.

O poslu

Mjesto rada:
ZAGREB
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Viša ili prvostupanjska
Radno iskustvo:
Traži se pripravnik
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; novootvoreni poslovi
pripravnik
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
U cijelosti
Poslodavac:
KLINIKA ZA DJEČJE BOLESTI ZAGREB
Kontakt:
pisana zamolba: Klaićeva 16, 10000 Zagreb
Ostale informacije:
KLINIKA ZA DJEČJE BOLESTI ZAGREB, Zagreb, Klaićeva 16, raspisuje dana 22.3.2024.-02.04.2024.
N A T J E Č A J Za zasnivanje radnog odnosa na određeno vrijeme radi obavljanja pripravničkog staža (Potpora za zapošljavanje za stjecanje prvog radnog iskustva javnim službama):
3. Medicinska sestra/tehničar prvostupnik u bolnici 1 ili 2 - prvostupnik/ca sestrinstva – pripravnik – 1 izvršitelj
Osoba se može primiti na obavljanje pripravničkog staža ako je prijavljena u evidenciji nezaposlenih osoba i ima odgovarajući stupanj obrazovanja i struku predviđenu za obavljanje poslova radnog mjesta za čije se obavljanje prima na pripravnički staž (potporu za zapošljavanje za stjecanje prvog radnog iskustva javnim službama). Kandidati za radna mjesta dužni su, uz vlastoručno potpisanu zamolbu (u kojoj je potrebno navesti broj telefona i valjanu adresu elektroničke pošte), priložiti u neovjerenom presliku: životopis, svjedodžbu/diplomu o završenom obrazovanju, potvrdu o prosjeku ocjena, presliku domovnice, uvjerenje o nevođenju kaznenog postupka (ne starije od 6 mjeseci od dana objave natječaja), dokaz o radnom iskustvu – potvrda Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje ili elektronički zapis o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje (ne starija od 30 dana od objave natječaja), preslik dokaza da se nalaze u evidenciji nezaposlenih (ne starije od 30 dana od dana objave natječaja). Ako kandidat uz prijavu priloži dokumente u kojima osobni podaci nisu istovjetni, dužan je dostaviti i dokaz o njihovoj promjeni (preslik vjenčanog ili rodnog lista i sl.). Kriteriji za odabir kandidata su: redoslijed zaprimanja zahtjeva kandidata, a u slučaju izjednačenosti primijeniti će se kriterij boljih ocjena (prosjek ocjena) u tijeku obrazovanja.
Kandidat koji može ostvariti pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnim propisima, dužan je priložiti svu propisanu dokumentaciju. Kandidat koji može ostvariti pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s čl. 102 Zakona o Hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (NN 121/17, 98/19, 84/21) – poveznica https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages//NG/12%20Prosinac/Zapo%C5%A1ljavanje//POPIS%20DOKAZA%20ZA%20OSTVARIVANJE%20PRAVA%20PRI%20ZAPO%C5%A0LJAVANJU.pdf, zatim sukladno čl. 48 Zakona o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata (NN 84/21) – poveznica https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages/dokumenti/Nikola/popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapo%C5%A1ljavanju-%20Zakon%20o%20civilnim%20stradalnicima%20iz%20DR.pdf i čl. 9 Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom (NN 157/13, 152/14, 39/18, 32/20) uz prijavu na natječaj, dužan je priložiti, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta i sve potrebne dokaze za ostvarenje ovog prava. Kandidati koji podnesu pravovremenu i urednu prijavu te ispunjavaju formalne uvjete iz natječaja mogu biti pozvani na razgovor i/ili testiranje i/ili pisanu provjeru znanja, sposobnosti i vještina bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta. Kandidat koji ne pristupi razgovoru/provjeri/testiranju smatra se da je povukao prijavu i više se ne smatra kandidatom prijavljenim na natječaj. Kandidati će biti pozivani na razgovor i/ili testiranje i/ili provjeru putem elektroničke adrese koju su naveli u zamolbi. Odluka o odabiru biti će objavljena na mrežnoj stranici Klinike: www.kdb.hr (rubrika: Natječaji), te o istoj pristupnici natječaja neće biti pojedinačno obavještavani. Objavom Odluke o izboru na mrežnoj stranici i oglasnoj ploči Klinike smatra se da su svi kandidati natječaja obaviješteni. Izabrani kandidat – zdravstveni radnik dužan je u roku od 5 radnih dana od objave Odluke o izboru pristupiti potpisivanju suglasnosti za pribavljanje posebnog uvjerenja iz čl. 156. Zakona o zdravstvenoj zaštiti (NN br. 100/18, 125/19, 147/20). Ako kandidat ne pristupi potpisivanju suglasnosti u navedenom roku ili odbije potpisati suglasnost, Klinika pridržava pravo na izmjenu Odluke o izboru ili na poništenje natječaja. Prijave s dokumentacijom podnose se u pisanom obliku u roku od 8 dana od objave natječaja u Narodnim novinama na adresu: Klinika za dječje bolesti Zagreb, Klaićeva 16, 10000 Zagreb, isključivo poštom, s naznakom: „Prijava na natječaj ___ (navesti naziv radnog mjesta za koje se podnosi prijava)“. Sukladno Zakonu o ravnopravnosti spolova (NN 82/08, 69/17), na ovaj natječaj mogu se ravnopravno javiti osobe obaju spolova.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
141917062
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.