Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 05.11.2022. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Laserski CNC rezač (m/ž)

- dana do isteka
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Motala, Švedska
Rok prijave:
05.11.2022.

Kadus d.o.o. za privremeno zapošljavanje i posredovanje u zapošljavanju je agencija koja je osnovana 2005. godine kao izvorna hrvatska agencija, koja od osnivanja do danas radi u cilju postizanja zadovoljstva naših radnika s jedne strane i s druge strane stalnog podizanja kvalitete naše usluge prema klijentima. Naši radnici i klijenti dobivaju od nas kontinuiranu podršku, savjetovanje i informiranost kako bi ostvarili svoje osobne, profesionalne i poslovne ciljeve.ZA NAŠEG POZNATOG KLIJENTA TRAŽIMO:

Laserski CNC rezač, kantarica, CNC strojevi (m/ž)

Mjesto rada: Motala, Švedska


RADNI ZADACI / CILJEVI:

  • Rad na CNC strojevima, rad u radionici, metalna obrada i proizvodnja (viljuške za viljuškare, šinski sustavi, različiti ostali proizvodi)
  • Rad u AutoCAD-u - kupac obično ostavi narudžbu u grubo, u papirnatoj formi, tj. skici, operater od te slike pravi AutoCAD crtež i pretvara potom u CNC program za npr. laser ili drugu vrstu CNC strojeva
  • Potrebno poznavanje čitanja crteža, itd.

DATUM POČETKA RADA: 05.11.2022.
TRAJANJE PROBNOG RADA: 3 mjeseca
VISINA PLAĆE: 17 euro/h bruto
POSLODAVAC NUDI: smještaj, bonusi
RADNO VRIJEME: 07h – 16h
RADNO ISKUSTVO: 2-3 godine

Sve prijave možete poslati na mail posao@kadus.hr ili putem linka za Brzu prijavu. Za sve dodatne informacije možete nas nazvati na broj: 099 5120 488.

Agencija Kadus d.o.o. je registrirana pri Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva pod brojem 13/05; KLASA 102-02/05-05/02; URBROJ: 526-08-05-4

Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka zaprimljeni osobni podatci kandidata biti će korišteni isključivo u cilju zapošljavanja. Kandidati koji zadovoljavaju uvjete biti će uključeni u selekcijski postupak i pozvani na intervju.

Agenciji je odobrena dozvola za rad 2005-te godine pod rednim brojem 13.