Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 18.05.2018. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.


Fidelta je znanstveno-istraživačka institucija s dugom tradicijom istraživanja u područjima biologije, kemije, biomedicine, farmacije i srodnih znanstvenih područja, u početku kao dio Pliva Istraživačkog Instituta, a zatim kao centar izvrsnosti multinacionalne kompanije GlaxoSmithKline. Kompanija je od 2010 u sastavu Galapagos Grupe, u početku kao dio internog istraživanja i razvoja, a početkom 2013, pod imenom Fidelta, izlazi na svjetsko tržište pružanja usluga u području istraživanja novih lijekova.
Više informacija o Galapagosu i Fidelti možete pronaći na www.glpg.com i www.fidelta.eu

Fidelta oglašava slobodno radno mjesto:


LABORATORIJSKI TEHNIČAR (m/ž)

(jedan izvršitelj s mjestom rada u Zagrebu)Poslovi ovog radnog mjesta obuhvaćaju:
  • rad u histopatološkom laboratoriju,
  • cjelovita priprema preparata za histopatološku evaluaciju (preuzimanje tkiva, uklapanje u parafin, rezanje, bojanje stakala), te vođenje popratne dokumentacije,
  • standardne i specijalne tehnike bojenja, imunohistokemija, imunocitokemija,
  • arhiviranje preparata.
Za uspješno obavljanje poslova ovog radnog mjesta potrebno je imati završeno odgovarajuće srednješkolsko ili preddiplomsko obrazovanje i najmanje 1 godinu radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Neophodno je i poznavanje rada na računalu i engleskog jezika.

Ukoliko želite raditi u izazovnom i dinamičnom području pružanja usluga u istraživanju novih lijekova, na razvoju i implementaciji modernih istraživačkih tehnika, pridružite nam se.

Svoju ponudu i životopis na hrvatskom i engleskom jeziku dostavite nam do 18.05.2018. na e-mail adresu fidelta_jobs@glpg.comOglasnik grupacija:
posao.hr oglasnik.hr auti.hr edukacija.hr
Pomozite poboljšati Posao.hr Pošaljite nam svoje komentare