Kuhar/kuharica HZZ OGLAS
O poslu
poznavanje jelovnika, pripremanje namirnica u skladu s normativima, standardima i procedurama rada
unaprjeđivanje kvalitete rada i zadovoljstva gostiju
pridržavanje propisa za skladištenje namirnica i održavanje higijenskih standarda
vođenje brige o čistoći radnog prostora i radne oprema
čišćenje kuhinjske opreme, uređaje, radne površine i radni prostor
pravilno i savjesno korištenje kuhinjskog inventara, opreme i uređaja
primjenjivanje mjera i sredstava zaštite na radu
provođenje aktivnosti u skladu sa zakonskim propisima, internim propisima, procedurama te ciljevima
Potrebne kvalifikacije i kompetencije: KV/SSS kuhar
radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima
pedantnost, sistematičnost i sklonost timskom radu
visoka razina odgovornosti u obavljanju radnih zadataka
Poželjne kvalifikacije i kompetencije: poželjno prethodno radno iskustvo, ali nije uvjet
Dodatne informacije: osiguran 1 obrok tijekom rada
ulaganje u razvoj zaposlenika i mogućnost napredovanja unutar odjela i kompanije
Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.