Kuhar / kuharica specijalist HZZ OGLAS
O poslu
Srednja škola 4 godine
Viša ili prvostupanjska
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
poštivanje svih smjernica dobivenih od šefa kuhinje, kreativno idejama sudjeluje u radu;
raspoređuje radnike u smjeni u slučaju da nema šefa kuhinje ili njegovog zamjenika, te
raspoređuje dnevne zadatke ovisno o situaciji;
priprema namirnice za gotova jela i jela “a la carte”, te prigotovljava ista;
kontrolira proizvodnju i kvalitetu hrane
dodjeljuje zadatke zaposlenima i nadgleda njihovo pravovremeno i valjano izvršavanje
Kuhanje jela, priprema (termička obrada, ukrašavanje) i izdavanje predjela i jela po narudžbi, pazeći pri tome da ih blagajnik markira
Kontroliranje kvalitete (prema utvrđenim standardima) izdanih jela.
Ispravnim rukovanjem doprinosi kvaliteti namirnica u skladištima hrane.
Odgovoran za provedbu osobne kao i higijene radnog prostora i površina.
Pravilno i savjesno koristi kuhinjski inventar, opremu i uređaje.
Stalno se usavršava u struci i prti trendove u gastronomiji.
Primjenjivanje mjere i sredstva zaštite na radu
Poslodavac osigurava plaću 1 800 € netto.
Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.