Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 11.04.2024. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Kuhar/ica  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
INFOBIP d.o.o. za informatičke usluge
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
11.04.2024.

O poslu

Mjesto rada:
ZAGREB
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Srednja škola 3 godine
Srednja škola 4 godine
Radno iskustvo:
1 godinu
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
U cijelosti
Poslodavac:
INFOBIP d.o.o. za informatičke usluge
Kontakt:
putem linka: https://infobip.wd3.myworkdayjobs.com/InfobipCareers/job/Zagreb-Croatia/Kuhar-ica_JR101696
Ostale informacije:
U Infobipu sanjamo veliko. Prošle je godine više od polovine svjetskog stanovništva komuniciralo s tvrtkama putem Infobipove platforme. To se nije dogodilo slučajno: kroz više od 75 ureda na 6 kontinenata uistinu smo posvećeni pomaganju našim klijentima da dosegnu i angažiraju mobilne korisnike. Pridružite nam se u kontinuiranom uspjehu Infobipa stvarajući proizvode koje naši korisnici vole.
Posao se obavlja u kampusu Alpha Centauri u Zagrebu na adresi Utinjska ulica 29 (Sveta Klara). Zašto je ova uloga važna u Infobipu?
Održavanje visokog zadovoljstva zaposlenika jedan je od ključnih čimbenika našeg uspjeha. Kuhinja u Alpha Centauri kampusu u Zagrebu važan je dio te priče, zato nam je i uloga kuhara ključna. Svim zaposlenicima želimo pružiti vrhunsku uslugu ponudom kvalitetne i ukusne hrane uz očuvanje ugodnog i prijateljskog radnog okruženja za sve kolege. Biti dio tima kuhinje Alpha Centauri pruža vam priliku raditi u dinamičnom i ugodnom okruženju te pokazati svoju profesionalnost i kreativnost u kuhinji unutar redovnog radnog vremena.
Što ćeš raditi?
- Sudjelovati u pripremanju i sastavljanju dnevnih jelovnika s novim ili postojećim kulinarskim kreacijama osiguravajući raznolikost i kvalitetu serviranja, - Izrađivati kalkulacije za pojedina jela, - Osiguravati visoku razinu usluge povećanjem kvalitete pripreme i prezentacije hrane, - Kontrolirati kvalitetu i količinu hrane, - Poštivati i održavati visoke higijenske standarde i kvalitete te slijediti sanitarna pravila, - Voditi računa o nadopunjavanju zaliha i pravilnom skladištenju hrane, - Provjeravati i osiguravati da je radni prostor čist, uredan i pristupačan te paziti na pažljivo rukovanje svom opremom i uređajima u kuhinji, - Surađivati s drugim članovima tima kako biste osigurali pravovremenu i kvalitetnu isporuku, - Njegovati klimu suradnje i poštovanja među suradnicima, - Pravovremeno ispunjavati sve radne obveze i zadatke, - Ostali poslovi po nalogu voditelja.
Više o tebi:
- Imate iskustvo rada u dinamičnom okruženju, prvenstveno u uslužnim djelatnostima, - Imate strast prema kuhanju i pripremi hrane s fokusom na kvalitetu pripreme, ali i prezentaciju jela, - Pratite nove kulinarske trendove i poznajete različite vrste kuhinje, - Upoznati ste sa sigurnošću hrane i osnovama HACCP-a, - Volite raditi s ljudima i skloni ste timskom radu, - Imate profesionalan pristup poslu i kolegama, - Posjedujete znanje engleskog govornog jezika (osnovna razina), - Imate snažan fokus na detalje, - Imate vještine upravljanja vremenom.
Zbog lakše organizacije, molimo da ne dolazite samovoljno na razgovor bez poziva.
Prijave primamo isključivo putem navedenog linka: https: //infobip.wd3.myworkdayjobs.com/InfobipCareers/job/Zagreb-Croatia/Kuhar-ica_JR101696
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
141587783
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.