Ostale informacije:
Opis posla: -dočekuje, pozdravlja i ispraća goste, smješta goste za slobodni stol, prima narudžbe i uslužuje goste u najkraćem mogućem roku i prema pravilima struke -organizira svoje radno mjesto, analizira dnevni jelovnik, cjenik pića i akcijske ponude -poznaje tehnologiju pripreme hrane s jelovnika, poznaje osnove gastronomije, vrste i sastojke pića, te posao obavlja u skladu s propisanim standardima -prima telefonske narudžbe za sobni servis i rezervacije za stolove -obavlja i odgovara za točno i pravilno ispostavljanje računa gostima, za praćenje točno blokiranih cijena konzumacija i obračuna istih, te za počinjenu materijalnu štetu ili izmaklu dobit, ako je do toga došlo vlastitom krivnjom -radi izvještaj blagajničkog prometa, ispisuje dnevni obračun prometa i polaže dnevni promet u za to predviđeno mjesto. -pića i ostali materijal uredno čuva i skladišti, a pića koja se hlade, rashlađuje prema tehnološkim zahtjevima istih -strogo se pridržava važećih sanitarnih propisa i propisa o zaštiti na radu. -direktno komunicira sa klijentima, gostima, nadređenima i kolegama na profesionalan i kolegijalan način -po potrebi radi na banketima i drugim prodajnim mjestima unutar odjela -sudjeluje u inventurama -radi u zatvorenom prostoru uz obavezno nošenje radne odjeće te tablice s imenom -obavlja i druge poslove po nalogu nadređenih -pridržava se propisa iz područja zaštite na radu i zaštite od požara