Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 31.08.2022. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Komunalni radnik-grobar/komunalna radnica-grobarica  HZZ OGLAS

- dana do isteka
Poslodavac:
MARUŠEVEČKI KOMUNALAC društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju, trgovinu, usluge i komunalne poslove
Kategorija:
Mjesto rada:
Biljevec
Rok prijave:
31.08.2022.

O poslu

Mjesto rada:
BILJEVEC, VARAŽDINSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Osnovna škola niži razredi
Završena osnovna škola
Srednja škola 3 godine
Srednja škola 4 godine
Uvjeti na radnom mjestu:
Rad na jednom mjestu
Radno iskustvo:
Nije važno
Vrsta zaposlenja:
Na neodređeno; upražnjeni poslovi
mogućnost zapošljavanja umirovljenika
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Vozački ispit:
Kategorija B
Poslodavac:
MARUŠEVEČKI KOMUNALAC društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju, trgovinu, usluge i komunalne poslove
Kontakt:
osobni dolazak: BILJEVEC 1 A, 42243 MARUŠEVEC
pisana zamolba: BILJEVEC 1 A, 42243 MARUŠEVEC
e-mailom: markom.doo@optinet.hr
Ostale informacije:
Opis poslova: obavlja poslove pogreba (iskop i zatrpavanje groba, nošenje i spuštanje lijesa u grob), košnje zelenih površina, čišćenje javnih površina te unosa podataka u grobni očevidnik. Osim navedenih, izvodi po potrebi i pomoćne poslove na radovima u građevini te ostalo.
Uvjeti: - kandidat/kandidatkinja sa nepotpunom ili završenom osnovnom školom ili završenom srednjom školom (obrazovni program nije bitan), - poželjan je vozački ispit b kategorije ali nije uvjet za zapošljavanje.
Za kandidiranje je potrebno priložiti: - presliku svjedodžbe o završenom školovanju, - presliku važeće vozačke dozvole (ako je kandidat/kandidatkinja ima), - potvrdu HZMO-a o radnom stažu (elektronički zapis ili potvrdu o podacima evidentiranim u bazi podataka Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje), - preporuku bivšeg poslodavca (ako je kandidat/kandidatkinja ima).
Za prijavu na posao dostaviti presliku dokumenata (nije potrebno dostavljati originale niti ovjerene preslike).
Osobe koje prema posebnim propisima ostvaruju pravo prednosti, moraju se u prijavi pozvati na to pravo, odnosno uz prijavu priložiti svu propisanu dokumentaciju prema posebnom zakonu. Kandidati/kinje koji/e se pozivaju na pravo prednosti prilikom zapošljavanja sukladno članku 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (Narodne novine, br. 121/17), članku 48.f Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata (Narodne novine, br. 33/92, 57/92, 77/92, 27/93, 58/93, 2/94, 76/94, 108/95, 108/96, 82/01, 103/03 i 148/13) i članku 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom (Narodne novine, br. 157/13 i 152/14), dužni/e su se u prijavi na javni natječaj pozvati na to pravo te imaju prednost u odnosu na ostale kandidate/kinje samo pod jednakim uvjetima. Kandidati/kinje koji/e se pozivaju na pravo prednosti prilikom zapošljavanja sukladno članku 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskoga rata i članovima njihovih obitelji, a koji/e u trenutku podnošenja prijave ispunjavaju uvjete za ostvarivanje toga prava, dužni/e su uz prijavu na javni natječaj priložiti sve dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta iz natječaja i dokaze za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju. Popis dokaza za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju nalaze se na internetskoj stranici Ministarstva hrvatskih branitelja: https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages//NG/12%20Prosinac/Zapo%C5%A1ljavanje//Popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapo%C5%A1ljavanju.pdf
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
124560910
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2022, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.