Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 29.03.2024. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Komercijalist prodaje / nabave (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Čavle (Rijeka)
Rok prijave:
29.03.2024.
Plaća:
od 1 000 € do 2 000 € neto  (Kalkulator plaće)

O poslu

Opis radnog mjesta:
Terenski i uredski posao, primarni zadaci su prodaja hidraulilčne opreme i hidrauličnih dijelova u sektoru građevinarstva.

Kontakti sa kupcima (telefon, e-mail, izrada i slanje ponuda) kao i direktni kontakti na terenu najčešće na području županija: Primorsko-goranska, Istarska, Ličko-senjska, Karlovačka, Zagreb i Zagrebačka te povremeno i ostali dijelovi RH ili susjednih država.

Posao obuhvaća i jedan dio nabave, povremenih primitaka i otpreme robe, povremenog preuzimanja robe sa skladišta dobavljača te dostava robe do krajnjih kupaca sa primarnim ciljem komercijalne obrade tržišta.
Posebne pogodnosti:
Dinamičan i aktivan posao. Korištenje službenog automobila, radno vrijeme od 8-16 (izuzev terena), slobodne subote, nedjelje i svi praznici, fleksibilno korištenje godišnjeg odmora, redovna primanja, prigodne nagrade (Božićnica, Uskrsnica, regres za GO, nagrade za radne rezultate, dar za dijete), naknada za prijevoz na posao i s posla, naknada za topli obrok. Sa svim potencijalnim nagradama moguće je godišnja primanja povećati do 15 neto plaća.
Vrsta posla:
stalni radni odnos

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
- Pored smisla za komercijalu (standardne prodajne i komunikacijske vještine) poželjno je imati tehničko predznanje zbog lakšeg savladavanja i razumijevanja prodajnog asortimana i servisnih usluga.
- Zbog povremenih potreba posla (nabava i logistika) potrebno je služiti se: osobni automobil sa prikolicom (B kategorija), kombi teretno vozilo (B kategorija), osnovni rad na viličaru (rijetko).
- Neophodno je poznavanje čitanja lista rezervnih dijelova, poznavanje osnovnih tehničkih termina, služenje engleskim jezikom, korištenje računala.
- Spremnost preuzimanja inicijative i rješavanja cijelog kruga radnih zadataka.
- Posao je dinamičan i raznovrstan i od djelatnika traži višefunkcionalnost i sposobnost prilagođavanja u novonastalim situacijama.
Minimalna stručna sprema:
Srednja škola
Strani jezik:
engleski
Vozačka dozvola:
B
Poznavanje rada na računalu:
dobro
Potrebno radno iskustvo:
pet godina