Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 17.04.2014. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Keramičar (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Slovenija
Rok prijave:
17.04.2014.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Tražimo iskusne keramičare koji žive u području bliskom slovenskoj granici te gradu Mariboru. (Čakovec, Varaždin, Krapina i sl.)

Poželjno bi bilo da kandidati su radili u Sloveniji te da imaju dozvolu za rad, no mogu se prijaviti i kandidati koji nisu radili u Sloveniji.

Rad se zasniva ne nekoliko mjeseci te se zapošljava putem agencije za privremeno zapošljavanje u Zagrebu, ugovori su na mjesečnoj bazi, prijava ana MO i ZO.
Vrsta posla:
rad na određeno vrijeme
Županija:
Država:
Slovenija

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Od kandidata se očekuje da imaju jako dobro iskustva u radu kao keramičari, barem 4 godine, te je veliki plus ukoliko su završili za ličioca/soboslikara te imaju iskustva u tom poslu također.

Kandidati bi radili 40 sati tjedno, po potrebi i subota, nedjelja i praznici su neradni.

Mjesto rada je Slovenija, sjedište je u Mariboru, te prvo vrijeme bi se organiziranim prijevozom putovalo u Sloveniju svakodnevno iz Hrvatske, a kroz neko vrijeme poslodavac će moguće ponuditi mogućnost smještaja.

Plaća će biti u iznosu od 2400 kuna neto mjesečno, s mogućnostima stimulacija i veće zarade kroz neko vrijeme. Topli obrok i organizirani prijevoz iz Hrvatske su također plaćeni.

Molimo kandidate koji su u mogućnosti preuzeti posao keramičara, te ispunjavaju navedene gore uvjete da nam odgovore na pitanja u Brzoj prijavi te da pošalju svoj životopis.

Kadrovski potencijali Naton d.o.o. za posredovanje pri zapošljavanju ima dozvolu MRMS (Ministarstvo rada i mirovinskog sustava) za obavljanje djelatnosti posredovanja pri zapošljavanju klasa UP/I-102-02/12-03/04, ur.br. 524-03-02-01/5-12-2.
Potrebno radno iskustvo:
četiri godine