Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 24.05.2022. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Jezični asistent u institucijama EU-a (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Bruxelles (Belgija), Luxembourg (Luksemburg), Strasbourg (Francuska)
Rok prijave:
24.05.2022.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Spretni ste s riječima? Gramatika vam je besprijekorna? Primijenite svoje jezične vještine u međunarodnom okruženju!

Institucije EU-a traže jezične asistente za hrvatski, nizozemski, estonski, talijanski, poljski i portugalski jezik (razred AST 1).

Kao jezični asistent pomagat ćete lingvistima, prevoditeljima i/ili pravnicima lingvistima pri prevođenju, revidiranju i finaliziranju, a brinut ćete se i za upravljanje dokumentima. Možda ćete provoditi terminološka istraživanja, obrađivati tekstove i ažurirati tematske prijevodne memorije. U obavljanju svojih zadaća koristit ćete se specijaliziranim informatičkim alatima, a pomagat ćete i lingvistima i prevoditeljima u upotrebi tih alata.

Zaposlenici institucija i agencija EU-a dio su velike stručne zajednice koja pruža brojne mogućnosti za proširivanje znanja, poboljšanje vještina i razvoj karijere. Multikulturni, međunarodni i raznoliki timovi institucija EU-a doprinose boljem životu oko 450 milijuna ljudi u EU-u i šire.

Poštovanje kulturne raznolikosti i promicanje jednakih mogućnosti temeljna su načela EU-a i stoga EPSO nastoji svim kandidatima pružiti jednake mogućnosti, tretman i pristup. Više o našoj politici jednakih mogućnosti i podnošenju zahtjeva za posebne prilagodbe za polaganje testova u okviru postupka odabira pronaći ćete na našoj stranici posvećenoj tim pitanjima.
Vrsta posla:
stalni radni odnos, rad na određeno vrijeme
Županija:
Država:
Belgija, Luxemburg, Francuska

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Imate li kvalitete koje tražimo?

Ako ste državljanin države članice EU-a sa znanjem barem dvaju službenih jezika EU-a: temeljito znanje jednog od sljedećih jezika: estonski, hrvatski, talijanski, nizozemski, poljski ili portugalski, a zadovoljavajuće znanje engleskog ili francuskog jezika, onda tražimo upravo vas.

Usto morate imati: diplomom potvrđen stupanj poslijesrednjoškolskog obrazovanja relevantnog za poslove ili diplomom potvrđen stupanj srednjoškolskog obrazovanja koje daje pravo pristupa poslijesrednjoškolskom obrazovanju, nakon kojeg ste stekli najmanje tri godine relevantnog radnog iskustva.

Jedan kandidat smije se prijaviti samo na jedan jezični profil.

Detaljne informacije o uvjetima za sudjelovanje dostupne su u Obavijesti o natječaju na stranicama za prijavu u nastavku.

Prijave se primaju od 21. travnja 2022.

Minimalna stručna sprema:
Srednja škola
Strani jezik:
engleski, francuski, talijanski, estonski, nizozemski, poljski ili portugalski
Potrebno radno iskustvo:
tri godine