Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 30.03.2024. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Djelatnik/djelatnica za pružanje usluge potpore i podrške u svakodnevnom životu starijim osobama i osobama s invaliditetom  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
Lokalna akcijska grupa "Zeleni trokut"
Kategorija:
Mjesto rada:
Lipik
Rok prijave:
30.03.2024.

O poslu

Mjesto rada:
LIPIK, POŽEŠKO-SLAVONSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
20
Razina obrazovanja:
Završena osnovna škola
Srednja škola 3 godine
Srednja škola 4 godine
Uvjeti na radnom mjestu:
Terenski rad
Radno iskustvo:
Nije važno
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; novootvoreni poslovi
mogućnost zaposlenja osobe sa invaliditetom
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
Bez naknade
Poslodavac:
Lokalna akcijska grupa "Zeleni trokut"
Kontakt:
pisana zamolba: 34551 Lipik, Marije Terezije 27
Ostale informacije:
NATJEČAJ ZA ZAPOŠLJAVANJE DJELATNIK/CA ZA PRUŽANJE USLUGE POTPORE I PODRŠKE U SVAKODNEVNOM ŽIVOTU STARIJIM OSOBAMA I OSOBAMA S INVALIDITETOM
Na temelju Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava Kodni broj: SF.3.4.11.01.0026 „Ruke koje mogu sve III“ LAG „Zeleni trokut“ raspisuje: JAVNI NATJEČAJ za prijam u radni odnos na određeno vrijeme za potrebe provedbe aktivnosti u sklopu projekta „Ruke koje mogu sve III“ - Djelatnik/ca za pružanje usluge potpore i podrške u svakodnevnom životu starijim osobama i osobama s invaliditetom Radno mjesto: djelatnik/ca za pružanje usluge potpore i podrške u svakodnevnom životu starijim osobama i osobama s invaliditetom u sklopu projekta „Ruke koje mogu sve III“ SF.3.4.11.01.0026, na određeno vrijeme, 30 mjeseci. Mjesto rada: područje LAG-a „Zeleni trokut“ (obuhvaća Grad Lipik, Grad Novsku, Grad Pakrac, Općinu Jasenovac i naselje Janja Lipa sa područja Grada Kutina) Broj radnih mjesta: 20 Opis poslova: - organiziranje prehrane (pomoć u pripremi obroka, pomoć u nabavi hrane i dr.), - obavljanje kućanskih poslova (pranje posuđa, pospremanje stambenog prostora, donošenje vode, ogrjeva i slično, organiziranje pranja i glačanja rublja, nabava lijekova i drugih potrepština i dr.), - održavanje osobne higijene (pomoć u oblačenju i svlačenju, u kupanju i obavljanju drugih higijenskih potreba i dr.), - zadovoljavanje drugih svakodnevnih potreba. Kandidati moraju ispunjavati sljedeće uvjete: • punoljetnost, • hrvatsko državljanstvo. Obvezni probni rad je 2 (dva) mjeseca. Sukladno članku 13. Zakona o ravnopravnosti spolova („Narodne novine“ broj 82/08 i 69/17) na Javni poziv se mogu javiti osobe oba spola. Riječi i pojmovi koji imaju rodno značenje u ovom Javnom pozivu odnose se jednako i na ženski i na muški rod, bez obzira na to jesu li korišteni u muškom ili ženskom rodu. Osobni podaci kandidata obrađivat će se isključivo u svrhu provedbe natječaja sukladno Zakonu o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka („Narodne novine“ broj 42/18) i Uredbe (EU) 2016/679.

Za prijavu na natječaj potrebno je priložiti: • vlastoručno potpisanu prijavu za posao, • životopis, • preslika osobne iskaznice, • dokaz o završenom obrazovanju, • elektronički zapis o radnom stažu ili potvrdu o podacima evidentiranim u bazi Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje (ne starije od dana objave ovog natječaja), • uvjerenje nadležnog suda da se protiv podnositelja prijave ne vodi kazneni postupak (ne starije od 6 mjeseci).

Predviđena plaća je u visini minimalne plaće, sukladno Uredbi o visini minimalne plaće Vlade Republike Hrvatske. Prilikom odabira kandidata za zapošljavanje LAG „Zeleni trokut“ dužan je pridržavati se načela transparentnosti, jednakog postupanja i zabrane diskriminacije.

Uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti ili potvrdu liječnika opće prakse izabrani kandidati dostavljaju nakon obavijesti o izboru, a prije potpisivanja Ugovora o radu. Osoba koja nije podnijela pravodobnu i urednu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz ovog natječaja ne smatra se kandidatom prijavljenim na natječaj i njena prijava neće biti razmatrana. Podnositelji nepotpunih prijava neće biti pozvani na dopunu prijave.

Urednom prijavom smatra se prijava koja sadrži sve podatke i priloge navedene u ovom natječaju. Prijave na natječaj s podacima i dokazima o ispunjavanju propisanih uvjeta potrebno je dostaviti u roku 8 (osam) dana od dana objave oglasa u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područni ured Kutina te Područni ured Požega. Nepotpune prijave i prijave koje su stigle izvan roka za dostavu prijava neće se uzeti u razmatranje. Prijave se dostavljaju u zatvorenoj koverti na adresu: LAG „Zeleni trokut“ Marije Terezije 27 34551 Lipik s naznakom „Javni natječaj za zapošljavanje – Djelatnik/ca za pružanje usluge potpore i podrške u svakodnevnom životu starijim osobama i osobama s invaliditetom kroz projekt „Ruke koje mogu sve III“ – NE OTVARAJ“.

Izbor kandidata vršiti će se temeljem provedenog intervjua u svrhu provjere sposobnosti za obavljanje poslova navedenog radnog mjesta. Obavijest o mjestu i terminu održavanja intervjua uputit će se telefonskim putem kandidatima koji su predali urednu prijavu.. Ukoliko kandidat/kinja prijavljen/a na natječaj ne pristupi na intervju, smatrat će se da je odustao/la od prijave. O rezultatima o odabiru kandidati će biti obaviješteni. Javni natječaj će biti objavljen na službenim stranicama LAG-a "Zeleni trokut". Prijavom na natječaj kandidati su suglasni da LAG „Zeleni trokut“ kao voditelj obrade osobnih podataka može prikupljati, koristiti i dalje obrađivati osobne podatke u svrhu provedbe natječajnog postupka sukladno pozitivnim propisima o zaštiti osobnih podatka.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
141872944
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.