Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 31.03.2024. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Direktor/ica hrane i pića  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
VILE-MATILDE društvo s ograničenom odgovornošću za turizam, trgovinu i usluge, putnička agencija
Kategorija:
Mjesto rada:
Vodice
Rok prijave:
31.03.2024.

O poslu

Mjesto rada:
VODICE, ŠIBENSKO-KNINSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Viša ili prvostupanjska
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Radno iskustvo:
5 godina
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; sezonski
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Samački smještaj
Prijevoz:
Bez naknade
Poslodavac:
VILE-MATILDE društvo s ograničenom odgovornošću za turizam, trgovinu i usluge, putnička agencija
Kontakt:
Ostale informacije:
Općenito: Pridržavanje svih propisanih procedura i standarda u poslovanju resorta.
Sudjelovanje u dnevnim sastancima šefova odjela resorta i održavanje redovite koordinacije u svom odjelu.
Dnevne odgovornosti: Biti potpuno upoznat sa svim procedurama sektora i odgovoran za provođenje navedenih procedura od strane svih radnika restorana i barova.
Obilaziti odjel hrane i pića radi utvrđivanja mogućih nedostataka i izvora pogrešaka uz istovremenu kontrolu pravila za higijenu.
Kontrolirati kvalitetu svježih proizvoda koji dolaze, kao i svih ostalih jela i pića.
Aktivno komunicirati s gostima kako bi se spoznale njihove želje, žalbe ili mogući prijedlozi.
Težiti ka maksimalnoj optimizaciji profita u svakoj mogućoj situaciji.
Zajedno sa šefovima odjela nadzirati zalihe materijala, kao što su: posuđe, staklo, kuhinjska oprema, stolnjaci itd., kao i provoditi odgovarajuće čuvanje, adekvatno rukovanje istoga te redovno mjesečno popisivanje sitnog inventara.
Pripremati preventivne mjere zajedno sa šefovima odjela kako bi se lom, kvar i rashod opreme i sitnog inventara sveo na minimum.
Sudjelovati u izradi godišnjeg plana - budžeta za odjel hrane i pića i voditi brigu o ostvarenju planiranog.
Voditi računa o pravilnoj raspodjeli radne snage u skladu s budžetom.
Kontrolirati troškove restorana i barova prema planiranom budžetu.
Brinuti o održavanju kuhinjske opreme i rashladnih uređaja u dogovoru sa šefom odjela održavanja i šefom kuhinje.
Pratiti i koordinirati usluge svog odjela i kontrolirati naplatu i potpisivanje računa.
Biti odgovoran za poslovne rezultate, rezultate restorana i barova, kvalitetu usluge te troškove odjela hrane i pića.
Planirati raspored rada radnika sektora i upravljati radom svih radnika te nadzirati radna vremena i autorizirati prekovremeni rad i troškove rada.
U suradnji s voditeljima odjela (kuhinja, restorani, barovi) pripremati prijedlog godišnjeg plana poslovanja odjela.
Osiguravati nesmetano odvijanje poslova kroz koordinaciju odjela sektora.
Izrađivati kalkulacije u sektoru hrane i pića.
Analizirati cijene hrane i pića i odobravati promjene.
Izrađivati plan marketinških aktivnosti za sektor hrane i pića (uključujući troškove svake akcije).
Organizirati i kontrolirati izvršenje poslova vezanih za pripremanje i posluživanje hrane i pića.
Izrađivati tiskovni materijal odjela hrane i pića (popisi pića i jelovnici).
Pregledavati jelovnike i popise pića.
Brinuti se za to da programi prodaje budu atraktivni i inovativni.
Pratiti usklađenosti planiranih i ostvarenih rezultata poslovanja i raditi na poboljšanju prodajnih mogućnosti kroz inovacije i promocije.
U suradnji s voditeljem kuhinje i voditeljima restorana sastavljati jelovnike, odabirati hranu i piće.
Biti odgovoran za provođenje mjera upravljanja otpadom.
Stalno unaprjeđivati standarde usluga.
Predlagati nove tehnologije pripreme hrane i posluživanja, utvrđivati standarde i kontrolirati njihovu primjenu.
Organizirati obučavanje djelatnika sektora hrane i pića i motivirati šefove/supervizore i njihove radnike svojim pozitivnim i pravilnim stilom upravljanja.
Surađivati s kuhinjom i servisom u cilju optimalnog ispunjavanja postavljenih zadataka i planova.
Sudjelovati u analizi mjesečnih ostvarenih rezultata poslovanja i dostavljati izvještaj Direktoru resorta.
Izvještavati Direktora resorta putem dnevnih, tjednih i mjesečnih izvještaja o svim događanjima iz odjela hrane i pića, uključujući i izvještaj dnevne zarade svih odjela hrane i pića.
Obavljati i druge poslove po nalogu Glavnog direktora resorta.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
140956899
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.