Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 17.01.2022. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Customer Service Representative (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Hrvatska
Rok prijave:
17.01.2022.

Knauf Insulation je jedno od najbrže rastućih i najcjenjenijih imena u izolacijama širom svijeta s više od 40 godina iskustva. Želimo osnažiti naš tim u Hrvatskoj te u skladu s time otvaramo poziciju:

U Knauf Insulation-u vjerujemo da budućnost tvrtke ovisi o talentiranim i visoko motiviranim zaposlenicima. Pozivamo novog kolegu / novu kolegicu da se pridruži timu Održavanja. Glavni zadaci biti će planiranje preventivnih i korektivnih aktivnosti, alata/opreme i radne snage u održavanju unutar postrojenja, praćenje radnog učinka i pouzdanosti alata/opreme te izrada analiza o procesu održavanja, identificiranje problema i implementiranje rješenja.


Tražimo nekog tko je sistematičan, proaktivan, s lakoćom usmeno i pismeno komunicira te aktivno koristi MS office paket za sljedeću poziciju:
CS representative – ugovor na određeno vrijeme uz probni rok od 3 mjeseca – uvjet je znanje njemačkog, engleskog i španjolskog jezika.


Mogućnost razvoja te mnoge druge benefite, kao što su: naknada za topli obrok te plaćen puni iznos prijevoza, regres, božićnicu, uskrsnicu, plaćen sistematski pregled jednom godišnje, Multisport karticu, mogućnost edukacija ...