Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 18.09.2011. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Član Nadzornog odbora (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
18.09.2011.

O poslu

Opis radnog mjesta:
HŽ Infrastruktura d.o.o.
Zagreb, Mihanovićeva 12
objavljuje
NATJEČAJ

za 1 člana Nadzornog odbora trgovačkog društva

REMONT I ODRŽAVANJE PRUGA d.o.o.
Vrsta posla:
stalni radni odnos
Županija:

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Osim uvjeta propisanih Zakonom o trgovačkim društvima, kandidat mora ispunjavati uvjete iz članka 2. Uredbe o načinu provedbe javnog natječaja i uvjetima za članove nadzornih, odnosno upravnih odbora trgovačkih društava u kojima Republika Hrvatska ima dionice ili udjele, i to:
1. da ima završen stručni studij ili preddiplomski sveučilišni studij ili završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij,
2. da ima najmanje pet godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima u struci,
3. da kao član trgovačkog društva, izvršni direktor, član uprave ili član nadzornog, odnosno upravnog odbora nije pravomoćno presuđen na naknadu štete društvu ili njegovim vjerovnicima,
4. da se kao fizička osoba ne bave poslovima iz predmeta poslovanja društva, odnosno da se tim poslovima ne bavi pravna osoba čiji je on član, izvršni direktor, član uprave ili član nadzornog, odnosno upravnog odbora,
5. da članstvom u nadzornom odboru društva ne bi došao u sukob interesa.

Pored gore navedenih uvjeta kandidat za člana nadzornog odbora mora ispunjavati i posebne uvjete:
- da je iz redova stručnjaka iz područja bitnih za poslovanje Društva.

Uz prijavu kandidat je dužan priložiti:
- životopis
- presliku domovnice
- presliku diplome
- presliku radne knjižice
- potvrdu poslodavca iz koje je vidljivo na kojim poslovima je kandidat radio u posljednjih 5 godina
- kandidat mora ispunjavati uvjete iz članka 255. Zakona o trgovačkim društvima.
O nepostojanju okolnosti iz članka 239. stavka 2. Zakona o trgovačkim društvima i točkama 3.–5. iz članka 2. Uredbe o načinu provedbe javnog natječaja i uvjetima za članove nadzornih, odnosno upravnih odbora trgovačkih društava u kojima Republika Hrvatska ima dionice ili udjele, kandidat daje izjavu pod kaznenom i materijalnom odgovornošću, s ovjerenim potpisom kod javnog bilježnika ili nadležnog tijela, koja ne smije biti starija od 15 dana na dan raspisivanja ovog natječaja.

Kandidat ne može biti osoba koja je dužnosnik u smislu Zakona o sprječavanju sukoba interesa (Narodne novine, broj 26/11).

Poslovi upravljanja ljudskim potencijalima i pravni poslovi HŽ Infrastrukture d.o.o. će utvrditi listu kandidata koji ispunjavaju uvjete natječaja i pozvati ih na razgovor (intervju). Mjesto i vrijeme održavanja razgovora (intervjua) s kandidatima biti će objavljeni na web stranici HŽ Infrastrukture d.o.o. , www.hznet.hr

Razgovor (intervju) s kandidatima provodi Predsjednik Uprave HŽ Infrastrukture d.o.o. , odnosno osobe koje on za to posebnom punomoći ili posebnom odlukom ovlasti. Na temelju rezultata provedenog postupka Predsjednik Uprave predložit će Skupštini Remonta i održavanja pruga d.o.o. kandidata za člana nadzornog odbora društva.

Za kandidata koji neće pristupiti razgovoru (intervjuu) smatrat će se da je povukao prijavu na javni natječaj.

Na javni natječaj mogu se javiti osobe oba spola.

Prijave na javni natječaj s dokazima o ispunjavanju uvjeta podnose se u roku od osam dana od objave, na adresu: HŽ Infrastruktura d.o.o.,Poslovi upravljanja ljudskim potencijalima i pravni poslovi Zagreb, Trg kralja Tomislava 12, s naznakom: »Za javni natječaj za člana nadzornog odbora«.

Nepotpune i nepravovremene prijave na javni natječaj neće se razmatrati. Kandidati će biti obaviješteni o rezultatima javnog natječaja pisanim putem.
Minimalna stručna sprema:
Fakultet
Potrebno radno iskustvo:
pet godina