Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 21.08.2018. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Arhivar (m/ž)

Oglas je istekao

HRVATSKI REGISTAR BRODOVA

O G L A S


za zasnivanje radnog odnosa na određeno vrijeme
na radnom mjestu


ARHIVAR
(Odjel za tehničku koordinaciju)
u Glavnom uredu u Splitu
(1 izvršitelj-ica)


UVJETI

1. Školsko obrazovanje
  • Mag.ing. brodogradnje, strojarstva, elektrotehnike, pomorskog prometa
2. Praktično iskustvo:
  • Dvije godine na poslovima klasifikacije i statutarne certifikacije brodova ili projektiranja gradnje, nadzora ili održavanja brodova
3. Uporaba engleskog jezika- razina B1:
  • Razumijevanje - slušanje Mogu razumjeti glavne misli jasnog standardnog razgovora o poznatim temama s kojima se redovito susrećem na poslu, u školi, u slobodno vrijeme, itd. Mogu razumjeti glavne poruke mnogih radijskih i televizijskih programa o tekućim događajima ili o temama od osobnog i profesionalnog interesa ako su iskazane relativno polako i razumljivo.
  • Razumijevanje - čitanje Mogu razumjeti tekstove koji su uglavnom pisani običnim jezikom ili jezikom moje struke. Mogu razumjeti opis događaja, osjećaja i želja u osobnim pismima.
  • Govor - govorna interakcija Mogu se snalaziti u većini situacija koje se mogu pojaviti tijekom putovanja kroz područje na kojem se taj jezik govori. Mogu se bez pripreme uključiti u razgovor o temama koje su mi poznate, koje su od osobnog interesa ili se odnose na svakodnevni život (npr. obitelj, hobi, posao, putovanja i tekuće događaje).
  • Govor - govorna produkcija Mogu jednostavno povezivati rečenice kako bih opisao/opisala doživljaje i događaje, svoje snove, nade i težnje. Mogu ukratko obrazložiti i objasniti svoja stajališta i planove. Mogu ispričati priču ili prepričati sadržaj knjige ili filma te opisati svoje reakcije.
  • Pismeno izražavanje Mogu napisati jednostavan vezani tekst o poznatoj temi ili temi od osobnog interesa. Mogu napisati osobno pismo opisujući svoje doživljaje i dojmove.
Dodatna izobrazba
  • Vozačka dozvola za vozila B kategorije
  • Osnovna izobrazba za uporabu računala

Kandidati su dužni svojoj molbi priložiti dokaze o ispunjavanju uvjeta: tj. preslik diplome, uvjerenje o ploženom stručnom ispitu, dokaz o radnom stažu, preslik osobne iskaznice, vozačke dozvole, životopis, kao i pristupiti propisanim provjerama.

Ponude se dostavljaju u roku od 7 dana od dana objavljivanja na adresu (do 21.08.2018):

HRVATSKI REGISTAR BRODOVA
21000 SPLIT
Marasovićeva 67
(telefon za informacije: 021 408 143)