Hrvatski Telekom donira tri milijuna kuna za obnovu nakon potres

Hrvatski Telekom donira tri milijuna kuna za obnovu nakon potres

Nakon potresa njihovi su zaposlenici otišli na pogođena područja kako bi omogućili funkcioniranje telekomunikacijske mreže i kako bi svi ostali povezani.

Hrvatski Telekom donira tri milijuna kuna za obnovu nakon potresa na račun Pomoć za obnovu nakon potresa, kako bi pomogli stanovnicima Petrinje, Siska, Gline i okolnih područja pogođenih potresima. Nakon potresa njihovi su zaposlenici otišli na pogođena područja kako bi omogućili funkcioniranje telekomunikacijske mreže i kako bi svi ostali povezani.

„U najkraćem mogućem roku s partnerima smo omogućili neprekinuti rad baznih stanica na području Siska, Petrinje i Gline, te smo s dodatnim pokretnim baznim stanicama povećali kapacitete. Istodobno smo na pogođena područja dostavili 1000 SIM kartica, prijenosnih punjača, te radimo na uspostavljanju WiFija za prihvatni centar za ljude koji su ostali bez krova nad glavom“, rekli su iz tvrtke.

Izvor: poslovni.hr

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Utorak, 05.01.2021. / www.poslovni.hr