Zagrebačke pekarne Klara d.d.

Ukratko

Zagrebačke pekarne Klara d.d.

Zagrebačke pekarne «Klara» d.d. najveća je kompanija u Hrvatskoj koja se bavi industrijskom proizvodnjom kruha, peciva i drugih srodnih prehrambenih proizvoda.

Primjenom dugogodišnjeg iskustva, vrhunskih umijeća naših stručnjaka i inzistiranjem na stalnoj kvaliteti proizvoda Zagrebačke pekarne Klara je postale su tržišni lider u pekarskoj djelatnosti.

Kompanija je u svom poslovanju oduvijek težila k tri cilja – zadovoljnom kupcu, zadovoljnom zaposleniku i harmoničnom odnosu s društvenom zajednicom. Kako bi ostvarila te ciljeve, Zagrebačke pekarne Klara kontinuirano rade na stvaranju proizvoda vrhunske kvalitete.

Od 2006. godine Zagrebačke pekarne Klara svoje poslovanje vode prema međunarodnoj normi ISO 9001:2000, a uveden je i HACCP sustav.

Bliskost s kupcem Zagrebačke pekarne Klara održavaju kroz svoje lance maloprodje Klaru Tarde i Prehranu.

U 2005. godini započeta je uspješna suradnja s Eko imanjem Mavrović i iz te suradnje stvorena je zajednička kompanija Mavrović Eko Klara čime su Zagrebačke pekarne Klara osigurala svojim kupcima kvalitetne ekološke proizovde, upravo onakve kakve osvješteni potrošači žele.

Zagrebačke pekarne Klara raspolažu sa četiri proizvodna pogona na lokacijama u gradu Zagrebu i njegovoj okolici, u njima se dnevno proizvede više od 75 000 komada različitih vrsta kruha, te više od 135 000 komada različitih vrsta peciva.

Naši se proizvodi distribuiraju na oko 3000 dostavnih mjesta po cijeloj Hrvatskoj.

Misija i vizija

MISIJA:
Mi smo vodeća pekarska industrija koja godinama stjecanim znanjem, inovativnošću i modernim tehnologijama podiže kvalitetu življenja i prehrambenih navika.

VIZIJA:

Želimo biti prisutni u svim obiteljima u Hrvatskoj poštujući njihove potrebe i životne stilove.

Distribucija

KlaraKupce opskrbljujemo sa 130 specijaliziranih vozila za prijevoz kruha, peciva, kolača i zamrznutih proizvoda. Proizvodi Zagrebačkih pekarni Klara svakodnevno se distribuiraju na oko 3000 dostavnih mjesta širom Hrvatske, a za područje Zagreba po potrebi i više puta na dan.

Više o nama i našim proizvodima možete saznati na našoj web stranici.