Deceuninck d.o.o.

Ukratko

Naša priča…

Deceuninck je već više od 85 godina jedan od vodećih proizvođača sustava profila za prozore i vrata u svijetu, s proizvodnim i prodajnim pogonima diljem Europe, Sjeverne Amerike i Azije. Pouzdanost, inovativnost i održivost temelj su našeg poslovanja, a naša postignuća rezultat su rada svih naših zaposlenika. Mi u Deceunincku želimo izgraditi održivi dom kako za naše kupce tako i za naše zaposlenike. Vjerujemo u preuzimanje odgovornosti - za druge ljude, za naš okoliš i za nas same. Globalno smo aktivni u razvoju inovativne tehnologije i proizvoda iz najadekvatnijih materijala. Brinemo za kvalitetu naših proizvoda, a najveća karika u stvaranju kvalitetnog i održivog proizvoda je briga za naše zaposlenike. Prisutni smo u više od 90 zemalja, zapošljavamo preko 3 900 zaposlenika i imamo više od 17 proizvodnih postrojenja.

Na hrvatskom tržištu prisutni smo još od 2004. godine, 2015. godine pokrećemo proizvodni pogon za foliranje profila, a zbog kontinuiranog rasta i sve većih zahtjeva tržišta 2023. godine otvaramo vrata nove, moderne tvornice u Bistri.
Naše poduzeće u Hrvatskoj najveći je poslodavac u branši PVC profila te neprestano radimo na inovacijama u korist kupaca i okoliša.

Zašto baš mi?

Naši zaposlenici imaju alate i samopouzdanje kako bi pomogli izgraditi održivi svijet. Tražiš li pozitivno radno okruženje gdje možeš rasti i težiti usavršavanju svaki dan? Želiš li bio dio #TeamDeceuninck i biti ponosan što pomažeš graditi održive domove za budućnost? Dobro došao u naš tim!


U Deceunincku jako držimo do naših temeljnih vrijednosti:
1. povjerenja,
2. učinkovitosti i
3. poduzetništva.


Povjerenje


Vjerujemo jedni drugima i vjerujemo u transparentnost. Vjerujemo jedni drugima da ćemo dati najviše od sebe, a time vjerujemo u našu zajedničku budućnost. Transparentno dijelimo svoja iskustva i razmišljanja, a tako radimo na zajedničkom cilju.

Učinkovitost


Kažemo što radimo, a radimo kako kažemo. Preuzimamo odgovornost i disciplinu. Odgovornost za naš proizvod, a time i odgovornost za naše zaposlenike. Zajedno disciplinarno radimo jer samo tako možemo postići vrhunsku kvalitetu, dizajn i održivost naših proizvoda.


Poduzetništvo


U Deceunincku svaki zaposlenik razmišlja kao poduzetnik. Donosimo odluke i preuzimamo odgovornost za njih. Potičemo poduzetnički duh kako bi stvorili agilnu organizaciju sa učinkovitom i fleksibilnom proizvodnjom koja služili potrebama lokalnog tržišta.

Kada razmišljamo o budućnosti, razmišljamo o našoj budućnosti! Naši zaposlenici imaju mogućnost razvoja karijere i napredovanja, a tu je i spoznaja da se sve što radimo u Deceunincku koristi u cijelom svijetu. Zajedničkim snagama možemo osigurati izvrsnost i održivost dostupnu svima.